Redactia.ro
Home » Monden » Dovada foto că Reghe nu a glumit în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan

Dovada foto că Reghe nu a glumit în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan

GALERIE FOTO (4) Dovada foto că Reghe nu a glumit în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan

Dovada foto că Reghe nu a glumit în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan. Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, i-a șocat pe toți cei apropiați. La scurt timp după ce în presă s-a zvonit că aceștia se vor despărți, Reghe a recunoscut pentru un site de știri că a ales să se separe de Ana. Ulterior, impresara a negat tot ceea ce soțul ei a declarat. Iată dovada clară că antrenorul nu a mințit!

Dovada foto că Reghe nu a glumit în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan

Dovada foto că Reghe nu a glumit în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan. În urmă cu două săptămâni își reînnoiau jurămintele, cu ocazia împlinirii a celor 13 ani de căsnicie, iar acum divorțează, cel puțin așa se zvonește. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi decis să se despartă. În urmă cu câteva zile, după ce informația bombă a fost publicată de un site de știri, antrenorul a recunoscut pentru Fanatik.ro că divorțează de Anamaria Prodan. Recent, reprezentanții site-ului au publicat câteva imagini cu dovada în care antrenorul spunea acest lucru.

Conform sursei de mai sus, Reghe l-a sunat pe jurnalistul Horia Ivanovici, confirmând situația și oferindu-i o declarație în acest sens. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

La scurt timp, jurnalistul îi transmite antrenorului pe whatsapp știrea publicată pe site cu declarația sa despre divorț, dar și un mesaj de susținere pentru acesta. „Asta-i viața, mergi mai departe Frate!!”. După câteva minute, Reghe îi răspunde lui Ivanovici și îi mulțumește pentru susținere. Cert este faptul că soțul Anamariei Prodan nu contestă știrea, ceea ce înseamnă că tot ce a declarat este adevărat.„Te pup. Ne vedem noi 2 zilele astea. Multumesc mult!”, a fost raspunsul lui Reghe.

Anamaria Prodan a negat divorțul de Reghe

După declarația făcută de Reghecampf, impresara a fost contactată de jurnaliști, dar aceasta a negat divorțul de soțul său, menționând că acesta a făcut o glumă care s-a luat în serios. ”Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan.

Reghe impreuna cu Ana si fiul lor

Nu este prima oară când se scrie în presă despre cei doi că divorțează, dar de fiecare dată, aceștia au demonstrat că sunt o familie fericită și că nimeni și nimic nu-i poate despărți. Potrivit sursei citate, prietenii apropiați cuplului au confirmat că decizia a fost luată și că nu mai există cale de întoarcere, iar persoana care ar fi inițiat divorțul este chiar antrenorul. Mai mult, se pare că Reghe s-a mutat din vila din Snagov, într-un apartament din București. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008, iar anul acesta au împlinit 13 ani de căsătorie. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampg Jr, în vârstă de 13 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: