Redactia.ro
Home » TV » Dragoş Bucur revine la Visuri la cheie! Primele declaraţii

Dragoş Bucur revine la Visuri la cheie! Primele declaraţii

Dragoş Bucur revine la Visuri la cheie! Primele declaraţii

Dragoş Bucur s-a bucurat de un mare succes în calitate de prezentator al emisiunii Visuri la cheie. El a reuşit să intre în inimile românilor cu ajutorul acestui show TV care dădea şansa oamenilor aflaţi la nevoie să aibă o casă frumoasă.

Decizia de a nu mai prezenta emisiunea i-a mâhnit pe fanii show-ului difuzat de PRO TV. Bucur a mărturisit acum că a luat acea decizie pentru că avea nevoie de o pauză şi pentru că voia să petreacă mai mult timp alături de familie.

El a dat şi o veste mare: revine la TV.

Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm.

Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film.

A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie.

Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet, a declarat Dragoș Bucur, potrivit Viva.ro.

Dragoş Bucur se întoarce pe postul ocupat de Corneliu Ulici

Corneliu Ulici, cel care a prezentat emisiunea în locul lui Dragoş a declarat că a fost o experienţă superbă să contribuie la schimbarea vieţii oamenilor. El i-a urat şi un sincer „Bine ai revenit” lui Dragoş Bucur.

A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit!

A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine, a declarat actorul Corneliu Ulici, cel care a prezentat sezonul cinci “Visuri la cheie“.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu revine la TV! Bruneta a confirmat: „Pot să vă spun atât…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: