Redactia.ro
Home » Monden » Dragoș Bucur şi Dana Nălbaru şi-a schimbat viaţa cu 180 de grade: s-au mutat la ţară şi îşi cresc copiii departe de tehnologie (FOTO)

Dragoș Bucur şi Dana Nălbaru şi-a schimbat viaţa cu 180 de grade: s-au mutat la ţară şi îşi cresc copiii departe de tehnologie (FOTO)

GALERIE FOTO (3) dragos bucur la romanii au talent

Dragoș Bucur şi Dana Nălbaru au luat o decizie radicală, în urma căreia voaţa lor s-a schimbat cu 180 de grade. Ei s-au mutat la ţară, unde şi-a ridicat o casă.

Juratul de la ”Românii au talent” a explicat, pe vlogul personal, și ce l-a determinat să se mute la țară. A visat de mult timp să se bucure de liniște, de un loc unde să-și încarce bateriile, iar copiii săi să fie în siguranță și nu să trăiască sentimentul de teamă ”că dă mașina peste ei” sau că vor avea diferite ”ispite”.

De ce s-au mutat la ţară?

Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc în care să se liniștească, un loc în care să-și încarce bateriile, unde poate să aibă o livadă, să crească câteva animale; să găsească un loc în care să-și poată lăsa copiii liniștiți, să se joace, fără să-i fie teamă că dă mașina peste ei sau cad pradă cine știe căror ispite.

Visul ăsta, pentru mine, este pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran„, a mărturisit actorul.

El a spus că și-a dorit un loc unde „să se liniștească, un loc unde să-și încarce bateriile”. El a lăsat în urmă aglomerația din București și-a făcut o casă la țară, unde vrea să locuiască cu familia lui, în inima naturii.

Ideea vlogului „Rurality Show” a venit din dorința de a arăta oamenilor care sunt provocările prin care trebuie să treacă cei care vor să renunțe la viața de la oraș pentru cea de la țară, fiind chiar un ternd în ultimii ani. Asta pentru că tot mai mulți oameni fac acest pas și se mută la țară, unde încearcă să ducă o viață cât mai aproape de natură.

Din ce trăiesc Dragoș Bucur și Dana Nălbaru?

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au o afacere în Otopeni, mai exact o brutărie artizanală unde muncesc împreună cu angajații lor pentru ca totul să decurgă fără nicio problemă.

În brutărie se prepară și produse pentru persoanele care nu au voie să consume prea mult zahăr sau deloc, fiind ideale și pentru Dragoș Bucur, deoarece suferă de diabet.

Desigur, prima ocupaţie a lui Dragoş Bucur rămâne filmul, apoi vin conractele din televiziune. Dana Nălbaru a renunţat la viaţa de vedetă şi se concentrează pe creşterea şi educaţia copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: