Redactia.ro
Home » Știri » Dragoș Docan de la trupa Krypton, în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Cum se simte acum artistul

Dragoș Docan de la trupa Krypton, în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Cum se simte acum artistul

Dragoș Docan de la trupa Krypton, în stare gravă la spital

Fondatorul trupei Krypton a fost infectat cu noul coronavirus, fiind intubat și ventilat mecanic la Terapie Intensivă. Rockerul și-a văzut moartea cu ochii, dar a reușit într-un final să supraviețuiască ieșind din starea critică. Momentan, doctorii au decis ca artistul să fie în continuare internat pentru a rămâne sub supraveghere medicală.

Dragoș Docan de la trupa Krypton, în stare gravă la spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Cum se simte acum artistul

Dragoș Docan, în vârstă de 58 de ani a trecut prin cumpăna vieții sale după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Conform Viva.ro, artistul a fost internat de urgență, ulterior fiind intubat și ventilat mecanic la Terapie Intensivă. Din fericire, fondatorul trupei a reușit să câștige lupta împotriva virusului, iar starea sa s-a îmbunătățit.

În prezent, compozitorul și chitaristul se află internat, ținut sub supravegherea medicilor. Liderul trupei Krypton, Eugen Mihăescu a declarat că sâmbătă Dragoș a câștigat bătălia împotriva virusului, depășind starea criticăș.

Mentalitatea de învingător l-a făcut pe basistul nostru, Dragoș Docan, să câștige acest război cu virusul morții (n-am să mai spun – virusul vieții), el aflându-se acum într-o perioadă de refacere! Anunțăm pe această cale, legat de concertele contractate, că participarea noastră sub titulatura KRYPTON – acustic va fi în varianta: Eugen Mihăescu & Aurel Dincă – KRYPTON – unplugged, a declarat liderul formației.

Dragoș Duncan a suferit un infarct

Dragoș Docan. unul dintre veteranii rockului românesc, și-a uimit de fiecare dată colegii și fanii cu nonconformismul său și cu ambiția de care dă dovadă în orice situație critică. Artistul și-a schimbat complet viața după ce în urmă cu 13 ani a suferit un infarct și a fost nevoit să stea mult timp internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca.

Docan cântă la chitară de zece ani, iar din 1974 își desfășoară o activitate artistică, cu multe premii cucerite la festivaluri. În 1980 își ia atestatul de ”Șef de orchestră” și inginer de sunet, fiind fondatorul mai multor trupe precum Hey, Onox, Grafitti, Blitz și apoi Krypton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: