Redactia.ro
Home » Monden » Dragoș Moștenescu a reacționat după ce s-a spus despre el că ar fi încetat din viață: „M-au sunat tot felul de rude…”

Dragoș Moștenescu a reacționat după ce s-a spus despre el că ar fi încetat din viață: „M-au sunat tot felul de rude…”

Dragoș Moștenescu a trecut în ultimele zile printr-o situație pe care nu credea că o va întâmpina vreodată. În mediul public au apărut zvonuri conform cărora actorul s-ar fi stins din viață, chiar dacă el în realitate este la fel de energic și de vesel după cum și-a obișnuit publicul. După ce a văzut că știrile false nu se opresc, a decis să facă un gest neașteptat. 

Dragoș Moștenescu a reacționat după ce s-a spus despre el că ar fi încetat din viață: „M-au sunat tot felul de rude…”

Dragoș Moștenescu este un actor foarte iubit din țara noastră, mai ales după ce ani la rândul l-a adus la viață pe Costel din serialul „La Bloc”. Anii au trecut însă, el nu a mai apărut atât de des în fața camerelor de luat vederi, dar știrile despre viața sa nu au încetat să apară.

Recent, s-a zvonit că acesta ar fi încetat din viață. Știrea a circulat timp de mai multe zile, până a ajuns virală în toată țara. Chiar și familia și cunoscuții săi au auzit de acest lucru, motiv pentru care s-au alarmat teribil. Actorul a primit numeroase mesaje și telefoane, iar de fiecare dată a trebuit să-și asigure apropiații că este în regulă și că nu s-a întâmplat nimic tragic cu el.

Dragoș este de părere că a fost o victimă a dorinței unor persoane rău intenționate de a se folosi de imaginea sa pentru popularitate în mediul online. Nu a vrut să reacționeze, dar în cele din urmă a fost nevoit să pună capăt acestor zvonuri false.

„Este goana după notorietate, după afirmare cu orice preț. Știți cum e, e moda, facem orice, ieșim în pielea goală, vorbim de alții că au murit. Ăștia sunt oamenii, ei încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atragă atenția. Am văzut și eu pe TikTok și m-au sunat tot felul de rude, prieteni, oameni cunoscuți și necunoscuți, i-am asigurat că sunt ok. A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu ma cobor. E dorința de like-uri, ca dovadă că omul a făcut nu știu câte vizionări”, a spus Dragoș Moștenescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a făcut actorul după ce a aflat din presă că nu mai este în viață

În momentul în care afli despre propria moarte din presă, prima reacție este să fii revoltat. Dragoș Moștenescu a preferat însă să reacționeze calm și să trateze situația cu multă maturitate. Cum nu avea ce să facă mai mult, a făcut un filmuleț pe platforma TikTok, prim care și-a informat informat urmăritorii că nu au motive să se îngrijoreze.

„Am luat-o ca atare, am făcut un mic TikTok de răspuns în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă”, a mai mărturisit actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: