Redactia.ro
Home » Știri » Dragoste cu năbădăi în județul Vaslui. Un primar cere ordin de protecție împotriva amantei cu care are un copil de doar câteva luni

Dragoste cu năbădăi în județul Vaslui. Un primar cere ordin de protecție împotriva amantei cu care are un copil de doar câteva luni

Un primar din județul Vaslui a ajuns în centrul unui scandal de proporții, după ce a solicitat un ordin de protecție împotriva amantei sale, cu care are un copil de doar câteva luni. Situația a escaladat în urma unor certuri intense, când tânăra s-a prezentat la locuința primarului și a făcut un scandal, reproșându-i că nu se implică suficient în viața copilului și că și-a bătut joc de ea. De teamă că tânăra ar putea reveni și provoca noi conflicte în casa unde locuiește și familia lui, edilul a decis să apeleze la Judecătoria Vaslui pentru a cere emiterea unui ordin de protecție.

Ce a putut să facă primarul

După ce tensiunile dintre cei doi au atins un punct critic, primarul a luat decizia de a solicita instanței interzicerea amantei de a se mai apropia de el și de locuința sa. Tânăra, care s-a prezentat la instanță cu copilul în brațe, a avut o reacție emoțională, vărsând lacrimi și exprimându-și frustrările. Cu toate acestea, la finalul ședinței de judecată, primarul a decis să renunțe la cererea de ordin de protecție, lăsând impresia că ar fi reconsiderat gravitatea situației.

Tânăra amantă, la rândul ei, a încercat să minimalizeze situația, spunând că nu l-a amenințat pe primar și că cererea de ordin de protecție a fost doar o reacție exagerată din partea acestuia. „Care e problema că s-a cerut un ordin de protecție? Poate să ceară oricine. Așa a crezut el că trebuie să facă. Credeți că eu, uitându-vă acum la mine, aș fi putut să-i fac ceva lui? Nu l-am amenințat, nu se pune problema de așa ceva”, a declarat tânăra, încercând să atenueze gravitatea situației.

Relația dintre primar și tânără nu era un secret în comunitatea pe care o administrează. De câțiva ani, povestea lor de dragoste a fost subiect de discuție în localitate. Cu toate că primarul era căsătorit de mai bine de 30 de ani, s-a îndrăgostit de tânăra care ar fi putut să-i fie fiică. Relația lor a devenit tot mai serioasă în timp, iar când tânăra a rămas însărcinată, primarul a decis să o ajute să își construiască o casă într-o comună vecină.

Soția primarului a sperat inițial că relația acestuia cu amanta era doar o criză trecătoare, specifică vârstei de 50 de ani. Ea a crezut că, la un moment dat, bărbatul va reveni la familie și că își va relua viața obișnuită. Însă lucrurile nu au decurs așa cum spera. Primarul și-a întărit relația cu amanta, ceea ce a dus, în cele din urmă, la divorțul de soția sa. După divorț, primarul s-a mutat cu tânăra și împreună au început să își construiască o viață de familie, petrecând timp împreună, mergând în concedii și bucurându-se de momentele petrecute alături de copilul lor.

Deși relația lor a devenit tot mai serioasă, primarul a încercat să păstreze discreția

În vara anului 2024, tânăra a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei trei, în timpul unei vacanțe la mare. Însă, la scurt timp, aceasta a fost nevoită să șteargă imaginea la cererea primarului, care considera că nu era încă momentul să se afișeze public ca o familie.

Cu toate acestea, tensiunile din relația lor nu au dispărut. Tânăra, nemulțumită de faptul că primarul se întorcea uneori la familia sa de dinainte, a continuat să-l preseze pentru mai multă implicare și certitudini. Situația a escaladat la începutul lunii septembrie, când, în urma unei alte dispute, primarul a părăsit-o și s-a întors în casa pe care o împărțea cu fosta sa soție.

După ce tânăra l-a urmărit și i-a făcut scandal, primarul a cerut un ordin de protecție împotriva ei, temându-se că va continua să îl hărțuiască. Însă, la scurt timp după depunerea cererii, primarul a decis să renunțe la solicitarea sa. Judecătoria Vaslui a consemnat această decizie în hotărârea emisă pe 13 septembrie 2024, menționând că onorariile avocaților din oficiu vor fi suportate de stat.

Tânăra a explicat reporterilor că ordinul de protecție a fost cerut de primar doar pentru a o ține la distanță temporar și că între timp lucrurile s-au calmat. „Exagerează și el. Probabil a cerut ordin de protecție ca să nu-l urmăresc. Ne-am certat, asta a fost toată treaba. Dar acum ne-am împăcat, suntem împreună și totul este bine. Este viața noastră personală, ne privește doar pe noi,” a spus ea, încercând să sugereze că situația nu a fost atât de gravă cum a părut inițial.

Povestea primarului din județul Vaslui și a amantei sale continuă să atragă atenția în comunitatea locală. Deși au existat momente de tensiune și certuri, cei doi par să fi ajuns la o înțelegere temporară. Relația lor rămâne însă sub lupa publicului, având în vedere poziția socială a primarului și implicarea unui copil în această poveste complicată. Deși cererea de ordin de protecție a fost retrasă, rămâne de văzut dacă această decizie va aduce liniștea necesară pentru ca cei doi să își continue viața de familie fără alte incidente.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: