Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dragostea pentru animalul său l-a făcut să uite de vârstă. Un bătrân de 80 de ani și-a dus cățelul 8 km cu roaba până la veterinar

Dragostea pentru animalul său l-a făcut să uite de vârstă. Un bătrân de 80 de ani și-a dus cățelul 8 km cu roaba până la veterinar

GALERIE FOTO (4) Dragostea pentru animalul său l-a făcut să uite de vârstă. Un bătrân de 80 de ani și-a dus cățelul 8 km cu roaba până la veterinar

Și-a dus cățelul 8 km cu roaba până la veterinar. Gestul impresionant al unui bătren de 80 ani, a emoționant o țară întreagă. Popa Ion și-a dus câinele 8 km cu roaba pentru a-l duce la veterinar.

Și-a dus cățelul 8 km cu roaba până la veterinar

Popa Ion, este un bătrân din localitatea Berini, județul Satu Mare. Deși are vârsta de 80 de ani, acesta și-a cărat câinele 8 km până la veterinar pentru a-l trata. Patrupedul se simțea rău și avea nevoie urgent de îngrijiri medicale,iar bătrânul, a uitat de problemele vârstei și a pornit la drum, împreună cu câțelul său, pe care voia cu orice preț să-l trateze.

Medicul veterinar este cel care a publicat întreaga poveste impresionantă, acesta fiind mișcat de gestul făcut de Popa Ion. Medicul a postat fotografia pe Facebook alături de mesajul:
Dragostea pentru animale!!!!….este in 3 cuvinte povestea bătrânului Popa Ion, din localitatea Berini ,care la cei 84 de ani a venit pe jos 8 kilometri ca să-si aducă la medic câinele bolnav, cu roaba. Mai rar asemenea proprietari de animale!

Imediat, oamenii au început să reacționeze, lăsând mesaje de felicitare pentru gestul rar întâlnit în zilele noastre.

Un om adevărat prieten, Ion Popa merită tot respectul pentru sufletul său și pentru iubirea demonstrată pentru animale și pentru prietenul său.

Citeste si:Senatul a aprobat amendamentul de mărire a pedepselor pentru cei care maltratează animale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: