Redactia.ro
Home » Monden » Drama actriței Bianca Brad. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer

Drama actriței Bianca Brad. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer

GALERIE FOTO (6) Drama actriței Bianca Brad.

Drama actriței Bianca Brad. Deși a trecut prin multe dificultăți în viață, nu a renunțat la luptă. Bianca Brad a primit o lovitură cruntă, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a vorbit despre acest subiect, mărturisind că a fost un adevărat șoc.

Drama actriței Bianca Brad. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer

Drama actriței Bianca Brad. După ani de zile în care s-a luptat cu depresia, Bianca Brad a primit o altă veste cumplită. Actrița a făcut declarații șocante despre momentul în care a fost diagnosticată cu cancer la sân. “În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân. A fost un şoc. Iniţial am vrut să fac tratamentul convenţional dar, în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit şi am mers cu medicina alternativă! 6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, mi s-a luat o piatră de pe inimă. 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat”, a povestit Bianca la Prima TV.

De asemenea, actrița a mărturisit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală, iar acum se simte foarte bine. Vedeta a spus că nu vrea să se gândească dacă această boală va recidiva. Bianca Brad vrea să își vadă de viața ei și să se bucure cât mai mult de momentele frumoase. “Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucţie imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să laşi frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viaţă spre binele nostru. Şi eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetiţa. În 2013 am avut alt şoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reuşit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Bianca.

Fiica actriței s-a stins din viață

În urmă cu 14 ani, Bianca Brad avea să treacă printr-un moment de-a dreptul cumplit. Fiica acesteia a decedat la câteva zile după naștere. Emma i-a adus multă bucurie actriței, dar acest sentiment a dispărut într-o clipă. În acea perioadă, Bianca nu l-a avut alături pe tatăl Emmei, Aurel, pentru că bărbatul fusese aresta în SUA. Legătura dintre Bianca și fiica ei a fost atât de puternică încât a rezistat și dincolo de moarte. Vedeta susține că primește numeroase semne de la Emma. După multe încercări de a deveni mamă, Bianca a rămas însărcinată cu Emma, dar la câteva zile de la naștere aceasta a murit. În prezent, actrița are un fiu, Luca, mândria vedetei. „La început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase. A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: ”Uită-te la cadru, ca să fac o poză!”, nu s-a uitat Luca, ci rândunica. ” , a declarat Bianca Brad.

Cu durere în suflet, actrița a mărturisit că nu merge la mormântul fiicei sale pentru că ar face să se simtă și mai tristă. ” Unele mămici merg foarte des la cimitir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă” Unele mămici merg foarte des la cimitir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă”, a mai spus actrita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: