Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Brad a fost la un pas de moarte! Actrița nu a mai putut să respire

Bianca Brad a fost la un pas de moarte! Actrița nu a mai putut să respire

Bianca Brad a fost la un pas de moarte! Actrița nu a mai putut să respire

Bianca Brad a fost la un pas de moarte într-o noapte. Actrița a povestit clipele cumplite prin care a trecut, crezând că acesta îi va fi sfârșitul. 

Bianca Brad a fost la un pas de moarte! Actrița nu a mai putut să respire

Bianca Brad este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țară. Aceasta și-a speriat fanii după ce le-a povestit că în urmă cu două nopți a fost la un pas de moarte, atunci când într-o secundă de neatenție nu a mai putut să respire. Actrița a mărturisit într-o postare pe pagina sa de Facebook că Dumnezeu i-a mai dat o șansă să trăiască.

Aceasta a povestit că a încercat să folosească câteva picături de produs gemoterapic, așa cum a mai folosit și în trecut, însă din nefericire în loc ca picăturile să-i ajungă pe limbă, câteva s-au dus și spre zona gâtului, iar de acolo a început adevărata luptă între viață și moarte.

”Azi noapte era să mor! …efectiv mi-am văzut moartea cu ochii…o moarte stupidă cauzată (aparent ) de neatenţia/prostia mea… Cum? …păi…pe la miezul nopţii mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am facut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopţii !!! Acum a fost….noaptea minţii. Indicaţiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă. La început, când le-am descoperit, luam exact aşa, apoi, am renunţat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective”, a spus Bianca Brad.

Vedeta a declarat că din acel moment nu a mai putut deloc să respire și simțea că își pierde viața. Imediat a mers la frigider și a folosit niște gheață pe care a aplicat-o rapid în gât așa cum știa că trebuie să se facă în astfel de situații în care simți că nu mai ai aer.

”Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) şi, fiind întuneric, nu am direcţionat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât! Moment în care…STOP CADRU!!! – traheea s-a „închis” instantaneu şi nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio şansă! Nimic! Nada! În schimb, s-a declanşat instantaneu instinctul de supravieţuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, şi pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi s-au parut interminabile, a reuşit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot şi întrerupt…”, a mai spus ea pe Facebook.

Bianca Brad și-a imaginat cum o sa fie găsită moartă în casă

Bianca Brad a mai mărturisit că a văzut imaginea în fața ochilor cum părinții săi o vor găsi moară lângă frigider atunci când se vor trezi. Ea a precizat că după ce și-a aplicat puțină gheață în gât respirația a început să se regleze, însă acum a rămas cu tuse și o iritație urâtă.

”M-am dus (a se citi – am zburat) şi mi-am băgat nasul în congelator (diferenţa de temperatura/aerul rece ajută in astfel de situaţii), am pus pe limbă puţină îngheţată – pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu îngheţată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simţeam blocajul şi mă concentram pe partea bună din ce era rău…adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu”, a mai spus ea.

Vedeta a mărturisit că acum vede viața cu alți ochi și consideră că Dumnezeu i-a mai dat cu adevărat o șansă să trăiască.

”În tot acest timp, mă gândeam şi la ce mod absurd de a muri şi cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineaţă, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, şi cu sticla de apă şi cutia de îngheţată lângă mine!!”, a mai spus Bianca Brad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: