Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Brad a ajuns în pragul disperării. Fosta Miss România a devenit o umbră a femeii pe care o ştiam

Bianca Brad a ajuns în pragul disperării. Fosta Miss România a devenit o umbră a femeii pe care o ştiam

Vârsta reală a Biancăi Brad. Ea este femeia care i-a rămas în inimă lui Cătălin Botezatu

Bianca Brad a fost unul dintre manechinele de succes ale anilor 90, dar celebritatea nu au scutit-o de experiențe dramatice. Acum, ajunsă la vârsta de 52 de ani, Bianca Brad s-a împăcat cu rănile trecutului.

Cum arată acum Bianca Brad, la 52 de ani

În anii 90 făcea furori pe podimuri, fiind unuld intre cele 30 de manechine care defilau la acea vreme. Timpul a trecut, însă, peste chipul Biancăi Brad și i-a adus multă nefericire.

Chiar și acum, aceasta se luptă cu greutățile vieții, pentru că mama ei este bolnavă și este internată la Terapie Intensivă. Bianca Brad crede în spiritualitate și acum se ocupă de o fundație pe care chiar ea a înființat-o. Mama vedetei pare să se simtă mai bine, dar este tot sub supraveghere medicală.

„Tocmai s-a făcut o săptămână de când mama a fost dusă de urgență, la spital…

Nu știu când a trecut timpul… Cele întâmplate m-au consumat enooorm! Însă neașteptatele și frumoasele voastre mesaje mi-au dat putere și speranță, iar gândurile și rugăciunile voastre au ajutat-o în mod evident pe mama, și pentru asta vă sunt profund recunoscătoare!

După două transfuzii de sânge și alte perfuzii, și cu puterea rugăciunilor, mama și-a mai revenit, Slavă Domnului!

Mai trebuie să stea în spital, dar important este că a trecut și de hopul ăsta…”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Bianca Brad, tragedie fără margini. Fiica ei a murit la naștere

Bianca Brad a suferit o traumă majoră atunci când fetița ei a murit înainte de a se naște. Mai mult, vedeta a vrut să își ia propria viață la acel moment, chiar dacă mai avea acasă un băiețel de un an. Acum, o simte pe fiica ei în fiecare lucru și crede că este mereu cu ea.

„Nu mai e aici și totuși este, îmi lipsește tare mult fetița mea. Ea știe asta și, ca să-mi aline dorul, îmi trimite tot felul de semne care mă bucură și mă emoționează. Ca de exemplu acum. Abia după ce am făcut poza, am văzut inima de pe cer, poziționată, ca un răspuns, chiar deasupra micului aranjament făcut cu gândul la ea, pentru ea. Cam așa ne spunem noi, una celeilalte, că ne iubim. Draga mea, dragă. Îți mulțumesc, iubita mea“, a povestit cu vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: