Redactia.ro
Home » Știri » Cine este duhovnicul Biancăi Brad. Cum s-a schimbat radical fostul model Miss România

Cine este duhovnicul Biancăi Brad. Cum s-a schimbat radical fostul model Miss România

GALERIE FOTO (9) Bianca Brad

Bianca Brad, diva anilor 90 a trecut prin multe greutăți de-ale lungul timpului, iar acest lucru se poate vedea din fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Cu toate astea vedeta a reușit să treacă cu bine peste toate, cu ajutorul credinției și divinității.

Cine este duhovnicul cu care s-a pozat Bianca Brad

Durerea Bincăi Brad creată de toate greutățile vieții, a fost alinată de biserică și de Dumnezeu.

Însă cel care a fost alături de vedetă fizic, a fost părintele Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria, acesta fiind cunoscut drept chirurgul sufletelor.

Conform zvonurilor, Părintele Ciprian ar fi fost înainte văzător, adică avea harul prezicerii și reușea să îl izgonească pe cel Rău. Milioane de creștini i-au trecut pragul, iar de cinci ani i s-a dus vorba despre vindecările pe care acesta le face.

De asemenea, părintele este considerat Îngerul de la Colectiv, deoarece înainte să aibă loc tragedia de la Colectiv, preotul a declanțat o campanie pentru donare de sânge, iar după ce acest eveniment groaznic a avut loc, pacienții tragediei de la Colectiv au avut deja sângele asigrat de campania condusă de Părintele Ciprian.

Fostul model Bianca Brad a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de preotul Ciprian Grădinaru.

Bianca Brad

Drama care a schimbat-o pe Biancăi Brad

În urmă cu 13 ani, Bianca Brad avea să treacă printr-un moment cumplit. Când a rămas însărcinată, Bianca era conștientă de problemele de sănătate pe care fetița le avea, așa că a decis să meargă în Germania pentru a naște acolo.

Cu doar câteva zile înainte de termen, Bianca a mers la control, iar în timpul monitorizării bătăilor inimii ale copilului, medicul i-a spus că acestea nu se mai aud.

Atunci, medicul i-a spus cu tristețe că pruncul din burta ei a decedat, moment în care totul s-a prăbușit pentru Bianca Brad.

M-au dus la ecograf … Ecranul era doar în nuanțe de gri … Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat … Doctorița a tăcut și apoi a spus: Îmi pare rău. Când, în sfârșit, am înțeles … pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit și apoi brusc TOTUL în mine s-a prăbușit”, spunea cu tristete Bianca.

Potrivit acesteia, micuța a decedat deoarece a avut cordonul ombilical înnodat în jurul gâtului, motiv pentru care aceasta nu a mai putut respira.

Înainte să rămână însărcinată cu fiica ei, Bianca îl născuse pe Luca, fiul cu care a avut un episod neplăcut.

Dar, în ciuda greutățile suferite de vedetă, fiul Biancăi a crescut sănătos, având acum vârsta de 14 ani, de care fostul model este extrem de mândră.

Am momente în care mă emoţionez, când conştientizez cât a crecut şi cât de binecuvântată sunt, având aşa un copil bun!’, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Cine este Bianca Brad și cum arată acum?

Bianca Brad a câștigat coronița de MISS în anul 1990, fiind aleasă cea mai frumoasă femeie din țară.

Deși acum are 51 de ani, blonda arată excelent și are aceleași forme pentru care a câștigat concursul de frumusețe.

Chiar dacă operațiile estetice par a fi la modă printe vedetele din întreaga lume, Bianca Brad a ales să îmbătrânească natural.

Acum, fostul model și-a luat certificatul de instructor de pilates. „Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!’, a mai scris Bianca pe retelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini