Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Brad face dezvăluiri cutremurătoare după ce și-a pierdut fiica: ”Nu-mi place să merg la mormânt”

Bianca Brad face dezvăluiri cutremurătoare după ce și-a pierdut fiica: ”Nu-mi place să merg la mormânt”

Bianca Brad face dezvăluiri cutremurătoare

Bianca Brad a dus o viață cum alții nici nu îndrăznesc să viseze. Artista a fost actriță și un model de top. Însă viața i-a dat o lovitură puternică. În urmă cu 13 ani, vedeta și-a pierdut cel mai de preț lucru: fiica. 

Bianca Brad face dezvăluiri cutremurătoare după ce și-a pierdut fiica

A munci întreaga viață pentru a fii recunoscută. A reușit să ajungă la sufletul publicului prin talentul, dar și prin frumusețea ei. Deși s-a făcut mereu plăcut, artista a trecut prin clipe cumplite. Universul i-a luat tot ce avea mai de preț, pe fiica ei. Emma, așa cum își dorea să o numească, s-a născut fără suflare într-o clinică din Germania.

Din cauza lichidului amniotic în exces și a faptului că era micuță, având mult spațiu în burtică, Emma s-a mișcat atât de mult încât cordonul ombilical s-a înnodat. Oxigenul și hrana n-au mai  ajuns la ea.

Acum, la 52 de ani, actrița Bianca Brad, încă vorbește cu durere despre acel capitol din viața ei. Chiar dacă acum are și un fiu, Luca, pe care îl iubește necondiționat, artista încă se ai gândește la sufletul ei care se odihnește în ceruri.

Bianca Brad a publicat recent câteva fotografii emoționante. Cu ajutorul unei aplicații, artista i-a conturat chipul fetiței sale, Emma, așa cum ar fi arătat acum, la 13 ani.

”M-am jucat cu pozele, în amintirea ei. E un program interesant, pe Internet, m-am jucat întâi pe fața mea, apoi m-am gândit să văd cum ar arăta fiul meu, Luca, matur, iar mai apoi m-am gândit la Emma. M-a șocat, m-am bucurat. Poate că da, așa ar fi arăta fata mea, la vârsta de 13 ani. Nu mai sufăr cum sufeream atunci, în prima perioadă. Toată viață îmi va fi dor de ea, e copilul de care nu am avut parte. Sunt bine acum, dar când vine discuția despre ea îmi dau lacrimile. Mi-e dor și îmi lipsește”, a declarat Bianca Brad pentru playtech.ro.

Bianca Brad nu poate merge la mormânt

Bianca Brad a mărturisit că nu poate să meargă la mormântul fiicei ei pentru că este prea dureros pentru ea. Potrivit acesteia, acolo o lovește realitatea dură și nu-și poate imagina cum trupul ei se odihnește sub pământul rece. De asemenea, cu greu a putu să o aducă în țară. Medicii din Germania nu au lăsat-o să-și înmormânteze fiica în România.

”Nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morga, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară”, a declarat artista. 

Artista primește semne divine de la fiica ei moartă

Bianca Brad are mereu o rândunică în cadru atunci când face fotografii. Artista a povestit că la înmormântarea fiicei ei a intrat o rândunică în biserică și nu a plecat decât după ce s-a terminat slujba.

”La slujbă, în biserică, a intrat o rândunică, au încercat să o scoată, ca să nu rămână după aceea, dar nu a vrut. A avut loc o mică slujbă, timp în care rândunica a zburat şi a cântat deasupra sicriului. Când am ieşit, a plecat şi rândunica“, povestea Bianca Brad.

Acum, rândunca este prezentă mereu în viața artistei. Aceasta a povestit că apare deseori și se așează pe mâna ei și chiar și pe Luca, băiețelul ei.

”Da, la început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase. A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: ”Uită-te la cadru, ca să fac o poză!”, nu s-a uitat Luca, ci rândunica”, a mărturisit Bianca Brad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: