Redactia.ro
Home » TV » Drama actriței din ”Cruel Intentions”. Cum s-a schimbat viața Selmei Blair după ce a aflat că are scleroză multiplă

Drama actriței din ”Cruel Intentions”. Cum s-a schimbat viața Selmei Blair după ce a aflat că are scleroză multiplă

GALERIE FOTO (4)

Selma Blair e una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, de notorietate fiind rolurile negative din diverse producții de succes. Toți o știu, toți o îndrăgesc, de aceea vestea că suferă de scleroză multiplă a căzut ca un trăsnet în Cetatea Filmului. Odinioară o fire veselă și energică, Selma se deplasează acum cu ajutorul bastonului ori cu al unui triciclu electric.

La începutul acestui an, Selma Blair pășea pe covorul roșu al after-party-ul Vanity Fair, după o lungă absență de la Hollywood. Ajutată de un baston, actrița dezvăluia că motivul absenței sale fusese cruntul diagnostic primit nu cu multă vreme în urmă: scleroză multiplă. O boală care îi afectează toate funcțiile organismului. Nu mai poate vorbi coerent și, cel mai grav, nu se mai poate deplasa neasistată.

Selma Blair, prima apariție după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă

Într-un interviu ulterior, Selma recunoștea, totuși, că aflarea diagnosticului a fost o ușurare. După o lungă perioadă în care se întrebase ce e în neregulă cu ea, și de ce totul s-a schimbat, diagnosticul îi lămurise toate incertitudinile. Actrița a mărturisit că învață din nou să trăiască, prin prisma acestei boli, și că ia lucrurile ca atare. Chiar și relația cu fiul ei de șapte ani s-a schimbat. Dacă până acum îl putea duce la școală ori să-i pregătească prânzul, acum Arthur (7) are o dădacă care îl asistă non-stop.

Așa se deplasează în prezent actrița de 47 de ani

Drama actriței din ”Cruel Intentions”

Selma a mărturisit că, în prezent, discuțiile cu cei din jur sunt destul de greoaie, din cauza disfoniei spastice, o tulburare care cauzează întreruperi de vorbire și afectează calitatea vocii. ”După cum poți observa, sufăr de disfonie spastică (…) Când am aflat, am plâns. Dar nu erau lacrimi de panică. Erau lacrimi pentru că trebuie să mă predau în fața unui corp care pierde controlul”, a declarat actrița de 47 de ani.

Selma Blair, în locuința ei de patru dormitoare

Actrița a fost nevoită să facă schimbări și la nivelul locuinței sale. Ea și-a căutat o casă mai apropiată de nevoile sale, pe care a decorat-o întocmai. Și-a prezentat casa în revista „Architectural Digest”, mărturisind că fiecare colț a fost atent decorat de ea, mizând pe culori puternice și vii. Spune ea, culorii vii îi calmează ”gândurile negative” și o ajută să treacă peste o zi proastă.

foto: IMDB, Architectural Digest, Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini