Redactia.ro
Home » Monden » Drama Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a povestit despre momentele în care a fot abuzată în copilărie

Drama Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a povestit despre momentele în care a fot abuzată în copilărie

Drama Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Silviu Prigoană. Mai mult, se știe că bruneta spune lucrurilor pe nume. Astfel, prezentatoarea tv a povestit despre chinurile la care a fost supusă în copilărie.

Drama Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a povestit despre momentele în care a fot abuzată în copilărie

Adriana Bahmuțeanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Silviu Prigoană și s-a implicat în mai multe cazuri mondene. Prezentatoarea Tv a vorbit în exclusivitate despre perioada copilăriei sale, care se pare nu a fost roz deloc. Adriana a povestit la Star Matinal că a fost agresată în copilărie, susținând că tratamentul la care a fost supusă când era mică a fost unul agresiv. Jurnalista a vorbit fără perdea despre acea perioadă. Mai mult, fosta soție a lui Prigoană a povestit că acest comportament i-a marcat copilăria și a avut efecte negative asupra dezvoltării sale.

Abia peste câțiva ani, Adriana Bahmuțeanu și-a dat seama că ce a făcut a fost greșit, dar era prea târziu. Adriana a declarat că la acea vreme, își bătea sora cu linia la palme, pentru că așa a învățat la școală. „Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu, despre abuzurile la școală

Mai mult, vedeta a vorbit despre acea perioadă fără regrete, fiind conștientă că nu a fost vina ei. „A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată”, a spus Adriana. După ce a intrat în televiziune, învățătoarea care a agresat-o în copilărie i-a impus acesteia să-i găsească fiului ei un loc de muncă în televiziune, iar acest lucru a supărat-o foarte tare pe jurnalistă.

Adriana a fost implicată într-un scandal cu fiii ei, aceasta fiind filmată când își pedepsea fiul. Unul dintre băieții acesteia, a fost legat în timp ce mama sa încerca să-l potolească.Ulterior, tatăl lor, Silviu Prigoană a decis să preia custodia celor doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: