Redactia.ro
Home » Sport » Drama ascunsă a Mariei Șarapova. Dezvăluiri uluitoare din copilăria tenismenei: „Mama nu a fost alături de mine…”

Drama ascunsă a Mariei Șarapova. Dezvăluiri uluitoare din copilăria tenismenei: „Mama nu a fost alături de mine…”

Drama ascunsă a Mariei Șarapova. Dezvăluiri uluitoare din copilăria tenismenei: „Mama nu a fost alături de mine...”

Drama ascunsă a Mariei Șarapova. Iată dezvăluiri uluitoare din copilăria tenismenei!

Drama ascunsă a Mariei Șarapova

Maria Șarapova, un nume binecunoscut în lumea tenisului, este adesea admirată pentru abilitățile sale atletice și succesul său în carieră. Cu toate acestea, puțini știu despre drama ascunsă din viața sa personală, o poveste de separare dureroasă și perseverență maternă. Maria a dezvăluit recent că a fost nevoită să se despartă de mama ei când era doar un copil mic și că această experiență îi influențează acum rolul de mamă.

Dezvăluiri uluitoare din copilăria tenismenei: „Mama nu a fost alături de mine…”

Maria Șarapova s-a născut în Rusia și a trăit o copilărie fericită până când, la vârsta de cinci ani și jumătate, a fost forțată să se mute în Statele Unite cu tatăl ei. Mama ei a rămas în Rusia, iar separarea de aceasta a fost o experiență copleșitoare pentru tânăra Maria. La acea vreme, vizele pentru a călători în SUA erau extrem de greu de obținut, ceea ce a făcut ca comunicarea cu mama ei să fie o adevărată provocare.

„Mama nu a fost alături de mine în primii doi ani. Nu am văzut-o în primii doi ani. Este foarte interesant să mă uit înapoi la asta pentru că acum sunt mamă a unui copil de 16 luni și nu-mi pot imagina acest tip de separare.

Era o lume necunoscută pur și simplu pentru că vizele erau atât de greu de obținut în acel moment, față de cum sunt acum, de altfel. Dar ea a pus atât de mult accent pe faptul că: „Ce cadou uimitor că soțul și fiica ei au avut șansa să urmeze un sport în Statele Unite.” Cred că a privit lucrurile din această perspectivă.

Există o parte din mine care crede că nu am avut acea legătură directă cu Facetime. Tatăl meu nu avea telefon mobil, eu nu aveam telefon mobil. Deci, au fost scrisori, ca scrisorile fizice de scris către mama mea. Și nu că asta ar face-o mai ușor sau în regulă, dar cred că a existat un sentiment de „Ne vom vedea”.

Dar cred că dacă am fi avut acel „ne vedem pe video” zilnic, aproape că se formează o legătură mai strânsă și te gândești constant „Când ne vom vedea?” Așa că se pare că ar fi putut fi de ajutor, dar a fost o provocare pentru mama mea”, a dezvăluit Maria Șarapova într-un interviu recent, conform prosport.ro. 

Maria Șarapova a vorbit deschis despre această experiență în presa americană și a subliniat că, deși a fost o provocare pentru mama ei și pentru ea însăși, aceasta a avut un impact profund asupra modului în care înțelege acum importanța legăturii dintre părinți și copii. Ca mamă, își dorește să ofere fiului ei un mediu de iubire și susținere constantă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: