Redactia.ro
Home » Monden » Drama Elenei Cârstea. Fiul vitreg ar fi fost ucis…

Drama Elenei Cârstea. Fiul vitreg ar fi fost ucis…

GALERIE FOTO (3)

Elena Cârstea trăiește de foarte mulți ani în Florida, America, alături de soțul sau, Glenn Muttart. Mutată în 2006, Elena Cârstea și-a construit viata în jurul familiei sale încă din 2006 când a părăsit România. Însă, dramele prin care a trecut în ultimii ani sunt știute de puțină lume, cântăreața preferând să stea departe de ochii lumii.

Acum 4 ani, Elena Cârstea suferea de pe urmă decesului fiului sau vitreg, Brett Thomas Muttart. Acesta avea 30 de ani și a fost găsit mort în cas în care trăia cu chirie. Conform autorităților, tânărul ar fi suferit un stop cardiac, însă Elena Cârstea și soțul ei nu au putut să creadă acest verdict. „Am avut parte 10 ani de cel mai minunat fiu pe care și-l poate dori cineva. Astăzi, cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart, 30 de ani, a trecut în neființă. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu și Glenn suntem sfâșiati de durere”, declara Elena Cârstea în 2016.

Elena Cârstea a mers la psiholog să se trateze

Din păcate, Elena Cârstea nu a putut să treacă peste această drama, astfel că, a decis să ceară ajutor de specialitate. Cu toate că a mers la psiholog pentru a putea vedea cum se poate trata din punct de vedere psihic, artista a mărturisit că nici acest ajutor nu a fost suficient să treacă peste aceste momente dificile din din viața ei. În plus, faptul că nu crede că tânărul a murit de infarct, cu toate că făcea sport și ducea o viață echilibrată, o face pe Elena Cârstea să aibă în continuare neliniști și suspiciuni.

Fiul vitreg se droga?

Pe lângă suspiciunile Elenei Cârstea, se presupune că fiul vitreg al acesteia ar fi mers la o clinică de dezintoxicare, acesta fiind dependent de droguri și alcool. Se pare că o supradoză de heroină ar fi pus capăt vieții tânărului în vârstă de 30 de ani, conform informațiilor oferite de autoritățile americane la vremea respectiva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: