Redactia.ro
Home » Monden » Drama Emiliei Ghinescu. Ce i-a făcut tatăl său vitreg

Drama Emiliei Ghinescu. Ce i-a făcut tatăl său vitreg

GALERIE FOTO (4) Drama Emiliei Ghinescu

Drama Emiliei Ghinescu. Interpreta de muzica populară Emilia Ghinescu duce în prezent o viață frumoasă, alături de soțul și copiii săi. Însă, puțină lume știe că artista a dus o copilărie nu tocmai frumoasă, fiind nevoită să fugă de acasă în toiul nopții.

Drama Emiliei Ghinescu. Ce i-a făcut tatăl său vitreg

Drama Emiliei Ghinescu. Solista de muzică de petrecere Emilia Ghinescu este o femeie împlinită având alături de ea o familie unită și puternică. În vârstă de 41 de ani, Emilia Ghinescu are trei copii și este măritată cu un bărbare care o iubește extrem de mult. Cu toate astea, puțini știu drama Emiliei Ghinescu. Vedeta a avut o copilărie tristă, iar singura sa salvarea au fost bunicii. Cu toate astea, Emilia Ghinescu se declară o femeie credincioasă și susține că Dumnezeu a îndrumat-o mereu spre calea cea bună. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a spus că a fugit de trei ori de acasă, până la vârsta de 12 ani. Aceasta a parcurs 60 de kilometri, noaptea, pe jos, pentru că a fugit de acasă din cauza bătăilor pe care tatăl său vitreg i le atribuia.

Chiar dacă bărbatul a crescut-o de mic bebeluș, acesta nu se comporta ca un tată pentru ea. Situația a luat sfârșit după ce mama artistei a decis să pună capăt căsniciei. „Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 12 ani. Dacă eu până la 12 ani reușisem să fug de acasă și să ajung atât de departe, cu autobuzul, noaptea, până la bunicii mei, vă dați seama cât de mare era dorința mea să ajung acolo une îmi era bine și să stau cu bunicii mei. Îmi era mai frică de ce era acasă decât de ce era în lume.”, a povestit Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu și-a cunoscut tatăl biologic

Interpreta de muzică populară a fost crescută de bunicii săi, care au iubit-o extrem de mult. În prezent, bunica sa s-a mutat la Pitești, după ce a bunicul a murit.„Bunica și bunicul au fost ca niște adevărați părinți pentru mine. Ei mă protejau. El știind acest lucru, în momentul în care bunica venea de la țară, de la Pitești mă amenința să nu spun ce bătăi primesc, pentru că ea o să plece la țară și eu o să rămân cu el.”, își mai amintește Emilia Ghinescu.

Deși este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică de petrecere, Emilia Ghinescu nu a ascuns niciodată faptul că a avut o copilărie grea, cu părți întunecate. Aceasta a mai spus că la vârsta de 12 ani și-a dorit foarte mult să-și cunoască tatăl, dar ulterior a renunțat la această idee și nu l-a mai căutat niciodată. Motivul acestei decizii a luat-o după ce a înțeles că pe acesta nu l-a interesat soarta ei. La un moment dat, artista și-a cunoscut tatăl când a murit, iar credința pentru Dumnezeu l-a ajutat să îl ierte.„I-am iertat pe amândoi dar nu i-am iubit pe niciunul. Pe primul meu tată nu am vrut să îl cunosc. Chiar dacă frații mei au insitat, înainte de a muri eu nu am simțit lucrul acesta”, a mai spus Emilia Ghinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: