Redactia.ro
Home » Știri » Dramă fără margini pentru o familie de români stabilită în Franța. Fiica lor de 5 ani, găsită fără suflare la 100 de metri de casă

Dramă fără margini pentru o familie de români stabilită în Franța. Fiica lor de 5 ani, găsită fără suflare la 100 de metri de casă

Dramă fără margini pentru o familie de români stabilită în Franța. Fiica lor de 5 ani, găsită fără suflare la 100 de metri de casă

Dramă fără margini pentru o familie de români stabilită în Franța. Fiica lor de 5 ani, găsită fără suflare la 100 de metri de casă. Iată cine ar fi vinovat în acest caz!

Dramă fără margini pentru o familie de români stabilită în Franța

Părinții micuței de doar 5 ani au fost cei care au raportat dispariția ei, ieri, în jurul orei locale 15:00, relatează Le Parisien. Aceștia locuiesc pe rue du Cheval Blanc în orașul cu 5.000 de locuitori, potrivit informațiilor din cotidianul Le Républicain Lorrain.

Oamenii legii au făcut această descoperire înfiorătoare.

„Primii au intervenit polițiștii municipali, ei au fost cei care au descoperit cadavrul, apoi a venit ajutorul, au încercat să facă resucitarea, dar nu a fost nimic de făcut, a fost din păcate prea târziu”, a detaliat primarul din Rambervillers, Jean-Pierre Michel, potrivit stiridiaspora.ro. 

Trupul micuței a fost găsit într-un sac de gunoi într-un apartament de pe rue du Parmoulin. Circumstanțele morții fetiței nu sunt încă cunoscute, iar procurorul de la Épinal va susține o conferință de presă pentru a oferi detalii suplimentare. Între timp, familia și comunitatea locală sunt șocate și devastate de această tragedie.

Adolescentul arestat, cunoscut cu probleme psihice

Fetița, de origine română, avea doar cinci anișori. Nu se cunosc încă circumstanțele morții ei:

„Toată lumea a ieșit pe stradă să vadă despre ce este vorba. Un copil care moare, dacă este întâmplător, este dramatic, dar în astfel de condiții, este și mai dureros, este inexplicabil”, a spus primarul orașului.

Autoritățile au arestat un adolescent de 15-16 ani, cunoscut cu probleme psihice, suspectat de moartea fetei.

Potrivit primarului din Rambervillers, tânărul era cunoscut cu probleme legate de abuz sexual și cu siguranță de către jandarmerie.

Tânărul suferă de tulburări psihice și a fost eliberat dintr-o instituție specializată cu câteva săptămâni în urmă.

Potrivit Le Républicain Lorrain:

 „Tânărul suferă de tulburări psihice și a fost eliberat „în urmă cu câteva săptămâni” dintr-o instituție specializată. „Acest tânăr a fost internat. Cu doar câteva săptămâni în urmă a reapărut pe teritoriul Rambervillers, ceea ce a îngrijorat puțin poliția municipală, care a fost atentă”, a spus Jean-Pierre Michel, fără a putea spune dacă adolescentul este sau nu din orăşel”.

La o oră și jumătate de la dispariție, poliția a fost contactată de adolescent care susținea că a găsit un cadavru în apartamentul mamei sale.

 „Tânăr în vârstă de 15 sau 16 ani”, era „cunoscut poliției municipale și cu siguranță jandarmeriei, pentru fapte legate de abuz sexual”. „Ar fi atras copiii mici să aibă gesturi sexuale nepotrivite”, a spus primarul micului oraș”, a explicat primarul. 

Tânărul a încercat să inducă în eroare autoritățile

Tânărul a încercat să inducă în eroare autoritățile, spunând inițial că a văzut o fată care arăta într-o direcție opusă locului unde a fost găsit cadavrul.

„Tânărul a spus că a văzut o fată arătând în direcția opusă față de locul în care a fost găsită. Probabil că era pentru a acoperi urmele”, a presupus Jean-Pierre Michel. „Acest tânăr a fost arestat (…) el este presupusul făptuitor”, a adăugat el.

Potrivit mass-media,  France Bleu, procurorul de la Épinal va susține o conferință de presă astăzi.

„Avem între 40 și 50 de camere dislocate în oraș, ceea ce face posibilă certificarea faptelor. Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost recuperate pentru a fi analizate de serviciile competente”, a conchis primarul, conform sursei citate.

Sursa foto: stiridiaspora.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: