Redactia.ro
Home » TV » Drama lui John Travolta. Fiul lui a murit, iar actorul a încercat să-l readucă la viață

Drama lui John Travolta. Fiul lui a murit, iar actorul a încercat să-l readucă la viață

GALERIE FOTO (2)

În 2009, celebrul star hollywoodian trăia o dramă fără margini. Fiul lui în vârstă de doar 16 ani a fost pronunțat decedat după ce s-a lovit la cap în cadă. Acesta se afla alături de părinții lui în Bahamas, când tragedia s-a întâmplat.

Ani al rând, Travolta a fost puternic afectat de tragedia trăită și a refuzat să accepte cele întâmplate. ”Nu-mi pot închipui o viață fără Jett. După ce s-a născut, și a fost curățat, l-am ținut în brațe cu orele, în timp ce Kelly dormea. Când au venit să-l ia pentru diverse teste, le-am spus că nu-l pot vedea în ziua respectivă, că vor trebui să revină într-o altă zi”, povestea el, după moartea fiului său.

Acum, o adeptă a Bisericii Scientologice mărturisește că Travolta a încercat să-și învie fiul după ce a fost găsit inconștient în camera lui de hotel. Sam Domingo (51) a povestit că Travolta a încercat să facă un ritual în timp ce se aflau în drum spre spital, în ambulață.

”Scientologii cred că spiritul Thetan nu alege un trup decât la naștere. Dacă pierzi un copiul înainte ca acesta să se nască, este considerat un înveliș gol, nimic pentru care să-ți faci griji”, a explicat ea. ”La fel se întâmplă și cu moartea. Pentru ei, dacă trupul nu-ți mai este de folos, spiritul tău Thetan poate să iasă, să aleagă un alt trup și să continue călătorie de unde o lăsase”.

Drama lui John Travolta

Conform norei lui Placido Domingo, ”John Travolta a performat un ritual de readucere la viață, în timp de Jett era în ambulanță. Procedura constă în faptul că-i comanzi spiritului Thetan să se întoarcă în trup. Asta înseamnă să readuci pe cineva la viață”.

Aceasta a mai pretins că și soția lui John Travolta, Kelly Preston, ar fi încercat să-și readucă fiul la viață după ce acesta trecuse în neființă. ”Când Jett a murit, Kelly s-a mutat la sediul central al Bisericii din Clearwater (…). Scientologii cred că, atunci când pierzi un copil, spiritul – Thetan – părăsește trupul fizic pentru a se muta în altul. În cazul lui Kelly, aceasta a rămas însărcinată câteva luni mai târziu și al treilea copil al cuplului, Ben, s-a născut la un an și jumătate de la moartea lui Jett. Ea a crezut că spiritul Thetan al lui Jett este în Ben”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini