Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Toni Iuruc. Afaceristul nu și-a avut alături tatăl la nuntă

Drama lui Toni Iuruc. Afaceristul nu și-a avut alături tatăl la nuntă

GALERIE FOTO (6) Drama lui Toni Iuruc

Drama lui Toni Iuruc. Pe 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, iar evenimentul a fost unul memorabil. Alături de ei au fost familia și prietenii, care s-au bucurat pentru fericirea lor. Cu toate astea, puțini știu că afaceristul nu a fost pe deplin împlinit. Tatăl lui Toni Iuruc a decedat în urmă cu 11 ani, neapucând să-și vadă fiul alături de soția sa.

Drama lui Toni Iuruc. Afaceristul nu și-a avut alături tatăl la nuntă

Drama lui Toni Iuruc. Simona Halep și Toni Iuruc și-au ținut dragostea departe de luumina reflectoarelor,iar lumea nu știe prea multe lucruri despre afacerist. Nunta lor a fost una așteptată de multe persoane, fiind invitați la marele eveniment personalități celebre din domeniul sportiv.

Nu se știu foarte multe despre familia sa, cu atât mai puțin despre drama trăită de acesta. În urmă cu 11 ani, tatăl lui Toni Iuruc s-a stins din viață, după o perioadă în care luptat cu o boală gravă. Mama lui Toni nu și-a refăcut viața, axându-se pe afacerile de familie și pe educarea fiului său. Prietenul din adolescentă al lui Toni a vorbit despre drama pe care afaceristul a trăit-o, dar și despre modul în care a murit tatăl lui. Alex a fost alături de Toni în ziua tragediei, iar pe blogul său personal a povestit cum, a visat că tatăl prietenului său va muri. „Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care a murise. (…) Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”, a scris Alex pe blogul său, intitulat „Cel mai bun tată”.

Cine este mama lui Toni Iuruc

Genica Iuruc este o prezență discretă, iar pe 15 septembrie a fost alături de fiul său în ziua cea mare. Mama lui Toni a rămas văduvă de mai bine de 10 ani, iar de atunci nu a mai vrut să-și refacă viața. La cununie, Genica Iuruc a fost foarte emoționată. Aceasta a purtat un costum colorat la care a asortat bijuterii aurii. Mama lui Toni Iuruc este foarte cunoscută în domeniul imobiliar de lux din Capitală. Aceasta conduce o firmă care are în proprietate mai multe spații în București pe care le-ar închiria. De asemenea, soacra Simonei Halep ar avea un bloc întreg pe Aleea Privigehtorilor, în proximitatea Grădinii Zoologice din Băneasa.

Miercuri, 15 septembrie, tenismena și-a unit destinele cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o iubire frumoase. Cei doi s-au căsătorit la Constanța, organizând o petrecere de pomină. Bărbatul a cerut-o în căsătorie în această vară, iar miercuri au oficializare căsătoria. 300 de persoane au fost invitate la marele eveniment organizat la un local de lux din stațiunea Mamaia. Simona a luat numele soțului său, iar în buletin va fi trecută Simona Halep-Iuruc. SPortiva a dansat toată noaptea la nunta, fiind sufletul petrecerii. Loredana Groza, Holograf și trupa macedonească Pindu au intreținut atmosfera la nunta acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: