Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Toni Iuruc va avea acces la darul de nuntă după 3 ani. Are legătură cu relațiile eșuate din trecut

Motivul pentru care Toni Iuruc va avea acces la darul de nuntă după 3 ani. Are legătură cu relațiile eșuate din trecut

Motivul pentru care Toni Iuruc va avea acces la darul de nuntă după 3 ani. Are legătură cu relațiile eșuate din trecut

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe data de 15 septembrie, după 2 ani de relația. Cei doi și-au oficializat relația și au dat o petrecere exclusivistă în Constanța.

Motivul pentru care Toni Iuruc va avea acces la darul de nuntă după 3 ani. Are legătură cu relațiile eșuate din trecut

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie. Cei doi s-au hotărât să oficializeze realația de 2 ani pe care o au împreună și au dat o petrecere luxuoasă în cinstea acestui lucru. După ce au semnat actele și au devenit oficial soț și soție, Simona și Toni au sărbătorit cu familiile, prietenii și cei apropiați la clubul Fratelli din Mamaia, deținut chiar de nașul lor, Dani Caramihai.

Înainte de marele eveniment, Simona Halep a anunțat că îi roagă pe invitați să nu aducă daruri de nuntă, cadouri sau bani, așa cum se obișnuiește la cununie. Aceștia au dorit să facă o petrece pentru a sărbători iubirea lor și nu au dorit să facă acest lucru pentru lucruri materiale.

Cu toate acestea, se pare că prietenii apropiați ai lui Toni Iuruc nu au ținut cont de rugămintea Simonei Halep și totuși au pregătit ceva pentru îsurăței. Aceștia au pus sume importante de bani într-un cont pe numele celor doi, însă aceștia îl pot accesa doar peste 3 ani, adică în 2024. Motivul acestei ”glume” au fost faptul că prietenul lor, Toni Iuruc, a mai fost căsătorit de două ori, dar niciun dintre aceste căsnicii nu a ținut mai mult de trei ani. Și pentru că avea antecedente, aceștia s-au gândit să se asigure că darul de nuntă va fi folosit atunci când cei doi chiar vor fi împreună, scrie mediaflux.ro.

Când va avea Simona Halep primul copil

Vărul primar cu Stere, tatăl Simonei Halep, Tănase Halep, a oferit declarații despre primul copil al jucătoarei de tenis. Bărbatul a fost întrebat care sunt planurile de viitor ale cuplului. Acesta a mărturisit că Simona Halep își dorește copii, însă nu acum, deorece o perioadă va mai continua în lumea tenisului.

“Simona îşi doreşte copii, dar va mai continua cu tenisul o vreme. Îi doresc multă sănătate”, a declarat Tănase Halep, potrivit cancan.ro.

În privința rolului de mamă, Simona Halep a declarat că i-ar plăcea să aibă un copil, dar că face lucrurile în viață în mod planificat. Totodată, este de părere că tenisul, deși este visul ei, ”nu i-ar putea lua fața vieții ei”.

”Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramâne limitat, adica nu poate sa ia fata vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi”, a spus Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: