Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep și Gică Hagi au încins atmosfera la nuntă! Cum au dansat cei doi

Simona Halep și Gică Hagi au încins atmosfera la nuntă! Cum au dansat cei doi

GALERIE FOTO (4) Simona Halep și Gică Hagi au încins atmosfera la nuntă! Cum au dansat cei doi

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Nunta a fost unul dintre cele mai importante evenimente din an, fiind invitate multe nume mari din România. 

Simona Halep și Gică Hagi au încins atmosfera la nuntă! Cum au dansat cei doi

Simona Halep este acum o femeie împlinită pe toate planurile. După ce și-a format o carieră în lumea sportului, aceasta a decis să se axeze acum și pe viața persoanlă și s-a căsătorit cu bărbatul care a făcut-o fericită timp de doi ani. Nunta a fost una fastuoasă, unde multe persoane importante și-au făcut apariția și au întreținut atmofera. Printre aceștia s-a aflat și Gică Hagi, care nu a pierdut ocazia să danseze cu mireasa.

Simona Halep și Gică Hagi au o relație specială de-a lungul timpului. Cei doi au făcut spectacol pe ringul de dans, pe ritmurile melodiei „Unu-i Gică Hagi”, făcută celebră de formația Steaua di Vreari. Ambii din Constanţa, Gică Hagi a fost idolul Simonei Halep şi în continuare are o admiraţie deosebită pentru cel mai mare fotbalist român.

”L-am întâlnit pe Hagi pentru prima dată când aveam 9 ani, l-am rugat să fac o poză cu el. A fost modelul meu în sport, l-am admirat cum juca, cum se antrena. Era foarte serios, profesionist şi pasionat de munca sa. Mă bucur că, în momentul în care am ajuns jucătoarea profesionistă, am devenit prieteni şi mi-a plăcut mereu să-i împărtăşesc anumite întâmplări din circuit”, a mărturisit Simona Halep într-un interviu pentru Daily Mail.

Simona Halep și Gică Hagi au încins atmosfera la nuntă! Cum au dansat cei doi

Pe lângă Gică Hagi, alte nume importante au participat la căsătoria Simonei cu Toni, printre acestea și Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal, cum ar fi Gică Popescu sau Florin Răducioiu.

„Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una”, a spus Ilie Năstase.

Cât a costat rochia pe care a avut-o Simona Halep la nuntă

Cununia Civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc a avut loc în Constanța, acolo unde s-a ținut și petrecerea în cinstea oficializării relației lor. Tenismena noastră a avut două ținute impecabile, respectiv o rochie pe care a purtat-o la ceremonie, apoi schimbându-se pentru petrecere în altă ținută. Rochia de seară pe care tenismena a purtat-o la petrecere a fost apreciată de fani, dar și de invitați, așa că cel mai probabil cu toții se întreabă cam cât a costat ținuta.

Prețul rochiei de seară pe care Simona Halep a purtat-o la petrecere este nici mai mult, nici mai puțin de 6,359 €, fiind o rochie realizată exclusiv din mătase și lycra, conform unica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: