Redactia.ro
Home » Monden » Cât a costat rochia pe care a avut-o Simona Halep la nuntă! Suma este colosală

Cât a costat rochia pe care a avut-o Simona Halep la nuntă! Suma este colosală

GALERIE FOTO (5) Cât a costat rochia pe care a avut-o Simona Halep la nuntă! Suma este colosală

Simona Halep este oficial o femeie căsătorită, nunta acesteia fiind unul dintre cele mai mari evenimente ale anului. Internauții s-au întrebat cât a costat rochia celebrei jucătoare de tenis. 

Cât a costat rochia pe care a avut-o Simona Halep la nuntă

Nunta Simonei Halep a fost un adevărat eveniment, mai ales că opulența și invitații de seamă au stârnit curiozitatea tuturor. Jucătoarea de tenis a schimbat două rochii, una pe care a purtat-o la ceremonia de pe zi, iar a doua rochie a fost vedeta serii. Aceasta din urmă a impresionat pe toată lumea, Simona arătând fabulos în creația exclusivă pentru ea. Toți s-au întrebat cât a costat rochia pe care aceasta a purtat-o la petrecerea de după cununia civilă.

Cununia Civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc a avut loc în Constanța, acolo unde s-a ținut și petrecerea în cinstea oficializării relației lor. Tenismena noastră a avut două ținute impecabile, respectiv o rochie pe care a purtat-o la ceremonie, apoi schimbându-se pentru petrecere în altă ținută. Rochia de seară pe care tenismena a purtat-o la petrecere a fost apreciată de fani, dar și de invitați, așa că cel mai probabil cu toții se întreabă cam cât a costat ținuta.

Prețul rochiei de seară pe care Simona Halep a purtat-o la petrecere este nici mai mult, nici mai puțin de 6,359 €, fiind o rochie realizată exclusiv din mătase și lycra, conform unica.ro.

Cătălin Botezatu a vorbit despre ținutele pe care le-a purtat Simona Halep la nunta

Cătălin Botezatu a oferit declarații pentru VIVA! unde a comentat rochiile purtate de Simona Halep la nunta ei. Designer-ul s-a declarat extrem de încântat de cum a fost aranjată celebra jucătoare de tenis, având doar cuvinte de laudă pentru apariția sportivei la nunta sa.

”Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței”, a declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: