Redactia.ro
Home » Știri » Drama Mărioarei Tănase, artista căsătorită cu tatăl Anamariei Prodan. Cum s-a stins la doar 30 de ani

Drama Mărioarei Tănase, artista căsătorită cu tatăl Anamariei Prodan. Cum s-a stins la doar 30 de ani

Marioara Tanase

Mărioara Tănase a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară. Puțini știu că soțul ei a fost tatăl Anamariei Prodan, chiar înainte ca acesta să se căsătorească cu Elena Prodan. Și tot puțini sunt și cei care îi cunosc drama cântăreței.

Drama Mărioarei Tănase

Mărioara Tănase a fost una dintre cele mai iubite artiste. Multe persoane au avut ocazia să se bucure de vocea ei mai bine de două decenii. Însă, puțini cunosc drama prin care a trecut faimoasa cântăreață de folclor și puțini sunt și cei care știu că ea a fost căsătorită cu tatăl Anamariei Prodan. Cu toate că a fost foarte iubită, Mărioara Tănase nu s-a putut bucura prea mult de viața și cariera sa, deoarece la 30 de ani sfârșește într-un accident rutier.

Marioara Tănase | Discography | Discogs

Căsătoria cu tatăl Anamariei Prodan

În anul 1970, tatăl Anamariei Prodan a rămas văduv, după ce artista și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Avocatul Traian Tănase și Mărioara, cântăreața de muzică populară, s-au căsătorit în anul 1962.

Drama neștiută a Mărioarei Tănase. Legătura dintre regretata artistă și Anamaria Prodan

După moartea artistei, Traian Tănase și-a refăcut viața și s-a însurat cu Ionela Prodan, care i-a dăruit două fete. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar tatăl Anamariei Prodan s-a stins din viață în anul 1992, la vârsta de 54 de ani, în urma unei congestii cerebrale.

Cum a murit Mărioara Tănase

Mărioara Tănase a avut un sfârșit cât se poate de tragic. Chiar în ziua accidentului, interpreta se întorcea din Sighișoara, orașul ei de origine, unde și-a vizitat rudele. Urma să meargă în turneu în SUA și Canada și a vrut să-și salute familia înainte de plecare.Mașina în care se afla a intrat într-un copac în localitatea Feldioara și artista a fost dusă la spital. Din nefericire, viața ei nu a mai putut fi salvată. A fost înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Printre artiștii de renume cu care a colaborat îi amintim pe compozitorii Richard Stein, Alexandru Corfescu și S. Bolintineanu, dar și dirijorii George Vancu sau Paraschiv Oprea.

Marioara Tănase ~

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: