Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, în vizorul lor. Ce a făcut sexy-impresara

Anamaria Prodan, în vizorul lor. Ce a făcut sexy-impresara

GALERIE FOTO (2)

Impresara Anamaria Prodan a declarat de ce se află în vizorul procurorilor. Ce a făcut soția lui Laurențiu Reghecampf pentru a intra în vizorul acestora. Scandalul a prins-o la mijloc pe sexy-impresară.

 

Anamaria Prodan, urmărită de procurori

 

Soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria, a declarat că este anchetată în scandalul meciurilor Gloriei Buzău. Jucătorii și antrenorii echipei au fost suspendați de Comisia de Disciplină pentru trucare de meciuri în 2016, scrie gsp.ro.  Anamaria Prodan a mărturisit că are telefoanele ascultate de procurori și este acuzată pentru trucarea meciurilor. Acuzația adusă impresarei are legătură cu partidele suspectate că ar fi fost aranjate de Gloria Buzău, în urmă cu 4 ani.

Impresara a fost înștiințată de către Parchetul de pe Lângă Buzău că telefoanele îi sunt ascultate.  ”Am primit o hârtie în care scrie că sunt monitorizată. Cand stiu ca sunt corecta ma enervez… Scrie in hartie ca am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzau. Si ca au fost luate masuri de supraveghere tehnica, interceptare si inregistrare a comunicatiilor prin telefon”, a mărturisit impresara într-un interviu pentru GSP.

Impresara celor mai importanți jucători din România este ascultată și urmărită în dosarul meciurilor trunchiate de Gloria Buzău. Soția lui Laurențiu Reghecamp neagă orice acuzație care i se aduce în acest dosar și cede că este o pieredere de timp. ,,Cand stiu ca sunt corecta mă enervez… Scrie în hârtie ca am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzau. Si ca au fost luate masuri de supraveghere tehnica, interceptare si înregistrare a comunicatiilor prin telefon”, a mai spus Anamaria pentru Gazeta Sporturilor. Mai mult, ,,oamenii își fac meseria, dar am dreptul să știu în ce calitate sunt anchetată”, a adăugat Prodan.

 

Gloria Buzău, meciuri suspecte de trucaj

 

Gloria Buzău are nu mai puțin de 10 mecirui suspecte de trucaj. În dosarul din 2016, conform raportului întocmit de Federația Română de Fotbal, 17 jucători și antrenori sunt suspecți.  Ion Viorel, Romeo Bunică, Marian Roșu, antrenori și Dan Tulpan, președintele Gloria Buzău sunt câțiva dintre cei suspecți în acest caz. Ion Viorel a primit cea mai mare amendă, în valoare de 200 de miii de lei și o suspendare de doi ani. s

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: