Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a vărsat lacrimi amare la mormântul mamei sale, Ionela Prodan. Mesajul sfâșietor postat de impresară, într-o zi cu totul specială

Anamaria Prodan a vărsat lacrimi amare la mormântul mamei sale, Ionela Prodan. Mesajul sfâșietor postat de impresară, într-o zi cu totul specială

GALERIE FOTO (7)

Anamaria Prodan a fost, marți, la mormântul mamei sale, care ar fi împlinit, astăzi 73 de ani. Așadar, în memoria Ionelei Prodan, impresara alături de Rebecca, fiica ei, unchi și mătuși au depus coroane de flori și au spus multe rugăciuni pentru artistă. 

Anamaria Prodan, lacrimi la mormântul mamei sale

Cunoscuta impresară, Anamaria Prodan a fost împreună cu fiica și rudele sale la mormântul mamei sale, în contextul în care Ionela Prodan ar fi împlinit, astăzi, 73 de ani.  Cu toții, au depus coroane de flori și au spus multe rugăciuni pentru artistă. S-au păstrat câteva momente de reculegere, apoi un preot a ținut slujba de pomenire.

Cuvinte de durere pe Instagram

Chiar în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 73 de ani, Anamaria a postat pe Instagram: ”La mulți ani, MAMI!!!! Îngerul meu drag și frumos! Am să-ți spun și azi la fel ca în fiecare an …până o să ne vedem din nou! TE IUBESC FĂRĂ MĂRGINELE!”, a scris impresara alături de o fotografie în care apare ea, mama sa și sora sa.

Anamaria Prodan a venit în țară, special pentru acest moment

Anamaria Prodan a revenit în țară, special pentru parastasul mamei sale. „Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimtir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi. Pentru mine, nu au murit nici mama, nici tata. Au plecat într-un loc mai bun, zic eu, și de acolo ne veghează. Ăsta e mersul vieții, trebuie să mergem mai departe, dar să nu uităm. Venim pe pământul ăsta cu o misiune și, când o terminăm, plecăm mai departe”, declara Anamaria Prodan la Antena Stars.

Ionela Prodan, cântăreața de muzică populară, s-a stins într-un aprilie ploios în urmă cu doi ani. Astăzi, artista care în întreaga ei carieră a fost toată numai un zâmbet ar fi împlinit 73 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: