Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, vorbe aspre pentru Iftime şi Crăciunescu: ”Se plâng ca femeile la menopauză”

Anamaria Prodan, vorbe aspre pentru Iftime şi Crăciunescu: ”Se plâng ca femeile la menopauză”

Anamaria Prodan s-a dezlănțuit de-a dreptul după partida Hermannstadt – FC Botoşani, scor 2-1, după ce Valeriu Iftime și Ion Crăciunescu au semnalat probleme legate de arbitraj în acest meci, care ar fi favorizat formația adversă.  Cunoscuta impresară i-a pus la pământ pe Iftime și Crăciunescu în stilul său caracteristic. ”Se plâng ca femeile la menopauză”, le-a replicat soția lui Laurențiu Reghecampf.

„Mie îmi place să vorbesc cu bărbaţii, nu cu femeile!”

Anamaria Prodan și-a ieșit din pepeni după partida Hermannstadt – FC Botoşani, scor 2-1. ”Se plâng ca femeile la menopauză”a replicat soția lui Laurențiu Reghecampf, către Valeriu Iftime și Ion Crăciunescu după ce au semnalat probleme legate de arbitraj în acest meci, care ar fi favorizat formația adversă, informează playtech.ro

„Mie îmi sunt dragi Iftime şi Crăciunescu, dar ei se plang ca femeile la menopauză. Cum e să vorbesc eu acum după ce am citit cartea lui Dinu despre Crăciunescu, care fugea prin păduri să ia banii de la Bernard Tapie? (n.r. – fost conducător la clubul Marseille). Păi, ne jucăm aşa cu cuvintele? Mie îmi place să vorbesc cu bărbaţii, nu cu femeile! Repet, îmi sunt dragi amândoi, dar la meciul trecut cu Iaşi a uitat Iftime cum a greşit arbitrul? Cum era sa ţipăm toţi ca a cumpărat arbitrajul?”, spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, cunoscută pentru atitudinea dură

Impresarul care se laudă că e numărul 1 dintre toate vedetele de la noi are un limbaj aspru de criticat de către fanii ei, dar și de către unii dintre colegi. Inclusiv în reality-show-urile avute de-a lungul timpului a menționat faptul că vorbele colorate se datorează caracterului fulminant și la extreme pe care-l are. Aceste ieșiri au fost de-a lungul timpului puse și pe baza domeniului în care lucrează, dar și a faptului că este înconjurată de ani de zile numai de bărbați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: