Redactia.ro
Home » Monden » Ritualul ciudat pe care îl practică Anamaria Prodan în fiecare noapte

Ritualul ciudat pe care îl practică Anamaria Prodan în fiecare noapte

Anamaria Prodan are pasiuni extrem de costisitoare, însă sexy impresara își permite să se răsfețe. Printre gențile de lux și bijuteriile extrem de costisitoare, ea deține și un animal de companie, scump ca focul.

Anamaria Prodan are pasiuni scumpe

Sexy impresara este deținătoarea unei pisici de rasă Sfinx al cărui preț atinge 2000 de euro, plus alte cheltuieli de întreținere, căci animalul fără blăniță este extrem de sensibil. Recent, Anamaria s-a pozat cu animalul în pat înainte de culcare cu care își petrece nopțile. Momentan, Anamaria Prodan locuiește în Dubai, Emiratele Arabe, unde duce o viață ca-n filme. Și casele de lux ale doamnei Reghecampf sunt pretutindeni. Ea este vecină cu Donald Trump, deține numeroase case în Statele Unite, în România și alte proprietați în Italia și Emiratele Arabe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Good night ❤️

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

 

Are o familie numeroasă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu cu acte în regulă de 12 ani. Cei doi au împreună 1 copil, iar Anamaria mai are 2 fete din prima căsătorie. Despre divorțul celor doi s-au scris râuri de știri, însă ei sunt mai fericiți ca niciodată, chiar dacă dorm în camere separate. Cel mai mare scandal a izbucnit în momentul în care sexy-impresara l-a lovit pe Alexe. Gurile rele spuneau că motivul a fost gelozia și că cei doi aveau o aventură, însă Anamaria și fotbalistul au negat acest lucru. Motivul scandalul dintre ei era strict profesional și nicidecum personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: