Redactia.ro
Home » Știri » Anamaria Prodan, atac dur la soția unui fotbalist cunoscut: „Trebuie să-și cunoască locul”

Anamaria Prodan, atac dur la soția unui fotbalist cunoscut: „Trebuie să-și cunoască locul”

Anamaria Prodan a atacat-o dur pe soția unui fotbalist cunoscut. Sexy-impresara a povestit la GSP Live ce probleme a întâmpinat cu soția lui Claudiu Răducanu, înainte de un transfer al atacantului în Cipru. 

Prodan o atacă dur pe soția fotbalistului

Anamaria Prodan a avut de confruntat numeroase probleme în ultimul timp. Artista a răzbucnit în cadrul unei emisiuni și a atacat-o dur pe soția lui Răducanu.

În cadrul emisiunii, impresara a rememorat ce probleme a avut cu soția lui Răducanu înainte de transferul acestuia în Cipru, în 2007.

„O soție de fotbalist cu care am avut probleme? Cea a lui Claudiu Răducanu! Și am avut dreptate. Eu l-am transferat în Cipru. Îmi aduc aminte… Pfai, era o nebunie! Nu puteam să semnăm nimic, trebuia să trimită soției contractul. Ea nu-l lăsă acolo… Am spus «Stop! Soția nu este avocat. Poate să discute cu ține, ceea ce e firesc. Dar ea nu poate să șție mai bine cum se face un contract și nu poate să-ți ceară ție contractul că să facă modificări pe el!» Fiecare trebuie să își știe locul. Cele mai multe dintre soții nu fac nimic. Stau acasă, fac curat și au grijă de copii și de fotbalist. E menirea lor.” a declarat Anamaria Prodan la emisiunea GSP Live.

Claudiu Răducanu, fostul atacant al Stelei, a avut o mulțime de probleme în carieră. Pe 13 mai 2009, tribunalul a pronunțat divorțul de soția sa, alături de care a fost căsătorit 8 ani, iar Răducanu și-a acuzat fosta soție și soacra că i-au luat toți banii strânși din fotbal. Totuși, în 2019, Răducanu a câștigat procesul și a încasat bunuri și bani în valoare de 1 milion euro. În 2004, Steaua l-a vândut la Espanyol, în La Liga, pentru 1.5 milioane euro.

Anamaria Prodan, în vizorul procurorilor

Recent, impresara a fost implicată în alt scandal din lumea fotbalului. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria, a declarat că este anchetată în scandalul meciurilor Gloriei Buzău. Jucătorii și antrenorii echipei au fost suspendați de Comisia de Disciplină pentru trucare de meciuri în 2016, scrie gsp.ro.  Anamaria Prodan a mărturisit că are telefoanele ascultate de procurori și este acuzată pentru trucarea meciurilor. Acuzația adusă impresarei are legătură cu partidele suspectate că ar fi fost aranjate de Gloria Buzău, în urmă cu 4 ani.

Prodan a fost înștiințată de către Parchetul de pe Lângă Buzău că telefoanele îi sunt ascultate.  ”Am primit o hârtie în care scrie că sunt monitorizată. Cand stiu ca sunt corecta ma enervez… Scrie in hartie ca am un dosar privind manipularea rezultatelor meciurilor Gloriei Buzau. Si ca au fost luate masuri de supraveghere tehnica, interceptare si inregistrare a comunicatiilor prin telefon”, a mărturisit aceasta într-un interviu pentru GSP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: