Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a artistei Ellie White. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Drama neștiută a artistei Ellie White. Vedeta a trecut prin momente cumplite

GALERIE FOTO (3) Drama neștiută a artistei Ellie White.

Drama neștiută a artistei Ellie White. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu câțiva ani. Ellie White și-a povestit durerea, după mai bine de șase ani de la durerosul moment. Care este cel mai mare regret al artistei?

Drama neștiută a artistei Ellie White. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Drama neștiută a artistei Ellie White. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind foarte îndrăgită de public. Ellie White are mulți fani, dar nu multă lume îi cunoaște drama. Pe numele său real, Elena Baltagan, a făcut parte din trupa Dj Project, iar ulterior a decis să activeze singură în industria muzicii.

Povestea dramatică prin care a trecut a avut loc în urmă cu șase ani. La acea vreme, tatăl artistei s-a stins din viață și nu a mai apucat să-și cunoască nepoata. Ellie a declarat că nu avea o relație apropiată cu părintele său, dar și-ar fi dorit să aibă ocazia de a-și lua rămas bun. Elena și-a pierdut tatăl la doar o lună după ce a născut. În acea perioadă nu a reușit să-și vadă nepoata, iar acest lucru a afectat-o pe cântăreață. ”Tata a murit la o lună după ce s-a născut Maria. Nu a apucat să o vadă, pentru că el stătea la Buzău. Eu abia o născusem pe Maria, locuiam la București și nu ieșisem cu ea încă. Nu aveam o legătură foarte strânsă. L-au găsit vecinii din sat. După ce s-a despărțit de mama, tata s-a dus înapoi la casa părintească. Sunt anumite lucruri pe care chiar dacă le regreți, nu ai ce să faci, pentru că nu depind de tine”, a spus Ellie White la Antena Stars.

Potrivit acesteia, părintele său a murit în somn în timp ce dormea, fiind găsit fără suflare, de vecinii acestuia. ”La înmormântare am fost cu ea (n.r. fetița), dar știi cum e, dacă stăm să ne gândim pe partea aia, sunt liniștită că a văzut-o la nivel spiritual. Când am auzit că s-a dus tata, m-am mobilizat, m-am pregătit de înmormântare și după, la câteva zile după ce am ajuns acasă, atunci am cedat. A fost o situație dubioasă. El a murit în somn, a fost găsit la o săptămână după, era vară. A fost cu sacul băgat de la morgă băgat în coșciug, nici măcar nu a fost coșciug deschis”, a mai spus artista.

Ellie White și iubitul ei se căsătoresc

După o relație de 14 ani, Ellie White și iubitul ei au decis să se căsătorească. Artista, în vârstă de 37 de ani, este mama a doi copii minunați și are o relație frumoasă de aproape 14 ani cu tatăl micuților.

Vedeta a spus că a fost cerută în căsătorie de Doru Tinca la o lună de când a început relația, dar cu toate astea, logodna lor nu s-a concretizat în nuntă. ”Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează de 13 ani. După 5 ani de relație am avut de ales în a face copii sau a ne căsători și am făcut un copil. După aia a venit și al doilea copil. După atâția ani de relația nu mai simți nevoia să te căsătorești. O să facem și nunta. Aseară pe drum veneam de la Brașov, am pupat-o și i-am spus „Happy Dragobete”. Anul trecut am împlinit 13 ani de relație, deja știm totul unul de celălalt. Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă”, a spus Ellie White

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: