Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a Cristinei Spătar: „Nu mai am pe nimeni”

Drama neștiută a Cristinei Spătar: „Nu mai am pe nimeni”

Drama neștiută a Cristinei Spătar: „Nu mai am pe nimeni”

Cristina Spătar, cunoscută pentru cariera sa în muzică și pentru prezența sa radiantă, ascunde în spatele zâmbetului său o dramă cutremurătoare. Puțini sunt cei care știu că artista a trecut prin momente de cumplită suferință, pierzând toate persoanele dragi din cauza cancerului și rămânând singură în fața provocărilor vieții. Iată toate detaliile!

Drama neștiută a Cristinei Spătar

Cristina Spătar și-a îndreptat dorința arzătoare de a avea copii spre fertilizarea in vitro, o experiență marcată de încercări și determinare. După 9 încercări, visul său s-a împlinit, aducând pe lume doi copii minunați, Aida și Albert. Acești doi adolescenți sunt acum centrul universului său și sursele principale de bucurie și mândrie. Pierderea tuturor persoanelor dragi din cauza cancerului a pus-o pe Cristina în fața unor alegeri dificile.

„I-am făcut prin multe fertilizări în vitro, cred că 8 sau 9. Gândește-te cât de mult mi i-am dorit, foarte mult, dat fiind faptul că eu nu mai am pe nimeni. Ai mei sunt morți toți, au murit de cancer și mi-am dorit foarte mult copii”, a declarat aceasta pentru VIVA!.

Cristina Spătar: „M-am ambiționat foarte tare”

Însă, în loc să se lase copleșită de durere, ea și-a canalizat energia spre îndeplinirea unui vis care îi dădea sens vieții, să devină mamă. Chiar și atunci când medicii i-au spus că nu poate avea copii pe cale naturală, determinarea ei a fost de neclintit. Cristina Spătar nu este doar o mamă devotată, ci și un mentor iubitor și înțelegător pentru cei doi copii ai săi. Ea îi încurajează să își urmeze pasiunile și să exploreze lumea cu curiozitate și deschidere. Fie că este vorba despre muzică sau alte domenii, Cristina îi sprijină și îi încurajează să își descopere și să își dezvolte talentele.

„Până la urmă, am fost în Germania și, la Stuttgart, mi-au spus: „Nu puteți avea copii. În momentul ăla, m-am ambiționat foarte tare și am zis: „Fac orice, orice e posibil. Vreau să am acești copii. Am făcut aproape 9 fertilizări in vitro și, așa, am acești doi copii pe care îi divinizez și care, pentru mine, sunt totul.

De asta am fost atât de ambițioasă și atât de motivată să le ofer maximumul, să nu simtă niciodată că le lipsește ceva, chiar dacă tatăl lor nu s-a implicat niciodată…”, a mai completat vedeta.

Totodată, Cristina îi încurajează pe copiii ei să își urmeze pasiunile, chiar și în domeniul muzical:

„Sunt așa de timizi, seamănă cu mine. Așa mă cert cu ei că nu vor să cânte! (râde) Pe Aida, am dat-o la pian, deja are vreo lună de zile de când face pian. Albert e cu fotbalul lui, dar chiar zilele trecute l-am auzit când asculta ceva muzică trap și l-am încurajat. I-am zis: „Mami, dacă vrei, hai cu mine la studio! Poate, cine știe, o să simți nevoia să faci și lucrul ăsta. Dacă o să-și dorească, o să-i susțin”, a mai povestit Cristina Spătar.

Cristina Spătar este un exemplu remarcabil de putere și rezistență în fața adversităților. Ea ne amintește că până și în cele mai întunecate momente ale vieții, este posibil să găsim lumina și speranța, dacă ne îndreptăm energia și determinarea către ceea ce contează cu adevărat în viață.

Cum arăta Cristina Spătar în tinerețe

Iată cât de frumoasă era vedeta în urmă cu peste 20 de ani!

cristina-spatar

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: