Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar a plâns la propria ei nuntă! Cine i-a adus șiroaie de lacrimi pe obraji!

Cristina Spătar a plâns la propria ei nuntă! Cine i-a adus șiroaie de lacrimi pe obraji!

GALERIE FOTO (4) Cristina Spătar a plâns la propria ei nuntă! Cine i-a adus șiroaie de lacrimi pe obraji!

Cristina Spătar a plâns la propria ei nuntă! Iată cine a fost de vină pentru asta.

Cristina Spătar a plâns la propria ei nuntă! Cine i-a adus șiroaie de lacrimi pe obraji!

Lux și opulență, aceasta a fost definiția pentru nunta Cristinei Spătar. Evenimentul care a captivat privirile tuturor a avut loc sâmbătă, 24 iunie 2023, la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului său, milionarul Vicențiu Mocanu. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu printr-o ceremonie religioasă fastuoasă.

Petrecerea de nuntă a fost organizată într-un local elegant și luxos, care a fost transformat într-un adevărat paradis floral. Spațiul era inundat de flori albe, iar mesele unde s-au servit bunătățile erau decorate cu rafinament și eleganță, folosind sticlă și ornamente naturale, predominând verdele și alb.

Nașii mirilor au fost Corneliu și Angela Botgros, cunoscuți pentru legătura lor cu lumea muzicii.

Cristina Spătar a strălucit în ziua în care și-a unit destinul cu alesul inimii sale. A fost un exemplu de eleganță și rafinament, iar aspectul său impecabil a atras privirile tuturor. Machiajul impecabil, părul lăsat liber și rochia de mireasă, cu umerii goi, i-au pus în evidență frumusețea și silueta grațioasă. Materialul rochiei era împodobit cu elemente sclipitoare, care îi confereau un aer fermecător. Mirele, pe de altă parte, a ales un costum negru impecabil, completând perfect eleganța și prezența sa.

La un moment dat, mireasa a avut parte de un moment atât de emoționant încât a vărsat lacrimi. Andra, îndrăgita cântăreață, a fost „vinovata”. Până să înceapă să cânte, Andra i-a făcut o urare Reginei R&B.

„Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici. O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc. Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat!”, a spus Andra, potrivit Wowbiz.ro.

Evident, Cristina Spătar, cu lacrimi în ochi, a avut cea mai potrivită replică: „Și eu te iubesc!”.

Cristina Spătar a plâns la propria ei nuntă! Cine i-a adus șiroaie de lacrimi pe obraji!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: