Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a fostei iubite a lui Jador. „Mulțumesc că încă suntem în viață”

Drama neștiută a fostei iubite a lui Jador. „Mulțumesc că încă suntem în viață”

Ella Tina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a destăinuit. Focoasa brunetă a trăit o frumoasă poveste de amor cu Jador o bună perioadă de timp, dar ea s-a rispit așa cum a început, brusc.

Ce a pățit Ella Tina

Ella Tina are foarte mulți fani în mediul online și nu se sfiește să discute cu aceștia prin intermediul instastory-urilor. Vedeta le povestește în detaliu fiecare eveniment din viața ei, cu toate că unele sunt momente fericite, iar altele momente mai neplăcute.

De această dată, din nefericire, Ella a vorbit despre perioada grea prin care trece. Ea le-a mărturisit fanilor ei că nu este în cea mai bună formă. Fanii au observat că ea este mult mai tristă în ultima perioadă și i-au trimis mesaje pentru a afla ce a pățit bruneta. Ella a dezvăluit că un membru din familia ei întâmpină o cumpănă foarte gravă și acesta ar fi motivul stării ei, deorece îi este un om foarte drag.

Primesc extrem de multe întrebări, mă întrebați dacă sunt bine, dacă am pățit ceva…nu, eu personal nu am pățit nimic, dar cineva din familia mea, extrem de drag întâmpină o cumpănă foarte mare, iar eu trebuie să fiu alături. Probabil pe parcurs veți afla despre ce este vorba, unii dintre voi bănuiți și vreau să-mi petrec timpul aproape de persoanele dragi…Nu sunt în cea mai roz situație a vieții mele, dar mă mulțumesc că încă suntem în viață și mă bucur de fiecare moment alături de persoanele dragi.„, a povestit Ella.

Viața Ellei nu a fost una roz

Mai de mult, într-un interviu, Ella Tina a povestit că este o femeie puternică și că își întreține familia de pe vremea când avea 16 ani. Ea amai povestit faptul că părinții ei au fost bolnavi, iar boala nu a iertat-o ncii pe ea.

Eu îmi întrețin familia de la 16 ani, de când am plecat practic din țară, au fost așa o perioadă care nu se mai termina din probleme, ba mă îmbolnăveam eu, am terminat eu, a început tata, după la un interval de câteva săptămâni mama. M-am despărțit și de fostul iubit…„, a mai spus Ella.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: