Redactia.ro
Home » Știri » Drama neștiută a lui Dorian Popa! Din ce motiv artistul nu a mers la înmormântarea tatălui

Drama neștiută a lui Dorian Popa! Din ce motiv artistul nu a mers la înmormântarea tatălui

Dorian Popa este mereu cu zâmbetul pe buze și plin de veselie. Din exterior, artistul lasă să se vadă că nu are nicio grijă. Însă, îndrăgitul vlogger ascunde o dramă care l-a marcat. 

 

Dorian Popa nu a mers la înmormântarea tatălui

Dorian Popa, unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc, a suferit o dramă neștiută. Artistul care este mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie molipsitoare, a avut parte de o dramă în familia sa. Când era mic, părinții lui Dorian Popa au divorțat, acela fiind  un moment care l-a afectat foarte tare.

Dorian Popa a povestit că tatăl său a dorit să îl îndepărteze cu orice preț de mama sa. Tatăl artistului a fost acuzat de faptul că își abandonase complet familia. Ba chiar a încercat să îl cumpere cu o mașină , pe motiv că îi oferă mașina doar dacă nu va mai vorbi cu femeia care l-a adus pe lume. Din acel moment, Dorian Popa a ales să încheie orice legătură cu tatăl său. Artistul i-a înapoiat mașina și nu au mai vorbit deloc, după acest eveniment.

Din acest motiv, Dorian Popa nu a ajuns nici la înmormântarea tatălui său. Îndrăgitul cântăreț a povestit în urmă cu ceva timp cum a stat întreaga situație și de ce nu a ajuns să îi aprindă o lumânare tatălui său la înmormântare.

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a mai spus Dorian Popa.

Însă, celebrul artist nu a avut nici cuvinte de laudă la adresa tatălui său. Dorian Popa a mărturisit că tatăl său nu a ajutat la creșterea lui sau a fratelui său. Vloggerul pare să își respecte mama, despre care spune că a ținut loc și de mamă și de tată.

Dorian Popa a povestit cum ”mamișor” îi mai pedepsea când nu erau cuminți și nu ascultau.

”Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. Sunt destul de amețit!”, a mai spus artistul pentru Antena Stars.

Dorian Popa are o relație lungă cu Claudia Iosif, iubita lui. Deși artistul este pregătit să aibă un copil, artistul a mărturisit că lasă lucrurile să vină de la sine.

”Lăsăm lucrurile să vină de la Doamne Doamne. Cu siguranță că ne dorim asta, cu siguranță ne dorim o familie în viitor, dar deocamdată nu știu. Eu sunt mai mititel așa, sunt mai panicat, mai… Știu că e frumos, dar să nu pierdem din vedere că eu vin dintr-o familie care nu a reușit să… Doamne ajută”, a mărturisit Dorian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: