Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a Mirabelei Dauer! Artista a fost diagnosticată cu cancer

Drama neștiută a Mirabelei Dauer! Artista a fost diagnosticată cu cancer

Câți bani ia pensie Mirabela Dauer. Cu atât o recompensează statul după întreaga carieră în muzică

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Însă, puțini sunt cei care cunosc și drama marii cântărețe. În anul 2017, artista a fost diagnosticată cu cancer.

Mirabela Dauer a avut cancer

Una dintre cele mai mari cântărețe a trecut printr-o dramă cumplită. Mirabela Dauer a aflat în anul 2017 că are cancer, fiind nevoită să treacă prin mai multe operații și să urmeze anumite tratamente. În cadeul emisiunii Vorbește Lumea, cântăreața a făcut dezvăluiri uluitoare, printre care și faptul că acum se simte mai bine.

Artista a descoperit că are cancer datorită unui RMN, informează spynews.ro.

„Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a spus artista la Vorbește Lumea.

De asemenea, Mirabela Dauer a precizat că după operație cerea apă. Cântăreața a avut o formă de cancer sever, care s-a extins către vezică. Doctorii i-au scos 52 de ganglioni. Și în prezent, pentru a fi bine, Mirabela Dauer urmează tratament.

După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi.Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, a adăugat ea.

Mirela Daur e la o emisiune tv. Artista ținte microfonul în mână și are ochii înlăcrimați

Artista face chimioterapie

Mirabela Dauer urmează chimioterapie și mai are o singură ședință. ”Din 3 în 3 luni fac un fel de operație, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, spune cântăreața.

”Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă. Este bacilul tuberculozei. De doi ani de zile, în fiecare lună, acum mai am o singură ședință, mi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei. Trebuia să termin mai demult, dar am mai avut două ședințe de făcut, dar din cauza pandemiei nu le-am mai făcut. (…) Din 3 în 3 luni fac un fel de operație, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, a mai spus Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească în tinerețe, înainte de a deveni o cântăreață cunoscută. După o discuție cu un preot, a realizat că nu este drumul pe care și l-ar dori.

”Nașul meu preot, părintele Augustin Rusu a stat cu mine de vorbă și m-a întrebat dacă vreau să nu mai cânt…Adică mi-a pus în față lucrurile omenești, umane. Mi-am găsit și mănăstirea unde să mă duc, la Nămăiești, lângă Curtea de Argeș, lângă Câmpu Lung”, a spus cântăreața în emisiunea ”La Măruță”.

Chiar s-a pregătit intens pentru a deveno măicuță. Jumătate din biblioteca ei este cu cărți religioase.

”(…) Am acasă jumătate de bibliotecă de cărți religioase și tot ce vrei, ca să învăț”, a mai spus artista.

Artista este de origine din Israel, dar de 19 ani s-a convertit la religia ortodoxă.

„Eu la origine sunt evreică, eu am familie în Israel. M-am botezat acum 19 ani și acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie. Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul Evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti”, povestea Mirabela Dauer în 2014.