Redactia.ro
Home » Știri » Mirabela Dauer dă lovitura pe TikTok. Vedeta are planuri mari: “Să vă spun un secret”

Mirabela Dauer dă lovitura pe TikTok. Vedeta are planuri mari: “Să vă spun un secret”

Faptul ca din ce in ce mai multe vedete din Romania prefera sa se conecteze cu fanii pe platforma Tik Tok nu mai mira pe nimeni. Acum a venit si randul cantaretei Mirabela Dauer sa isi faca de cap pe aceasta cunoscuta platforma. Cantareata s-a inspirat de la colega sa, Maria Dragomiroiu.

Chiar si cele mai simple videoclipuri pot innebuni lumea pe Tik Tok, mai ales daca sunt insotite de piese cunoscute. Totul se viralizeaza cu viteza luminii, iar cantareata Mirabela Dauer doreste sa invete tot ce se poate despre platforma de socializare Tik Tok.

Aflata in platoul matinalului de la TVR, Mirabela a stat de vorba cu doi creatori de continut pe Tik Tok, care i-au impartasit vedetei cateva informatii pretioase despre cum sa lucreze cu aceasta aplicatie.  „Eu nu am un milion de abonaţi ca Lorena şi Louis pe TikTok, dar o să am! Astăzi o să fac cu voi conţinut pentru contul meu de TikTok, să îmi crească numărul de fani. Şi o să vă ajung din urmă… Să vă spun un secret: acest TikTok l-am făcut datorită Mariei Dragomiroiu şi nepoatelor ei. Ele au fost capul răutăţilor, la ele am văzut. Cum? TikTok, nu stii tu? NU! Păi, vreau şi eu. Şi atunci, vecinul meu, Ionuţ Popa a fost apostrofat: ‘Ionuţ, când vii de la serviciu, trebuie să îmi faci şi mie TikTok. Iar el s-a executat”, a povestit Mirabela Dauer la TVR.

Mirabela Dauer are deja peste 8.000 de urmaritori pe Tik Tok

Chiar daca este la inceput de drum in aplicatia Tik Tok, Mirabela Dauer a reusit sa stranga deja peste 8.000 de urmaritori, cu ajutorul videoclipurilor postate. In plus, vedeta a preferat sa adauge o poza de profil mai veche, din vremea in care era mai blonda si avea parul mai lung.

 

Faptul ca din ce in ce mai multe vedete din Romania prefera sa se conecteze cu fanii pe platforma Tik Tok nu mai mira pe nimeni. Acum a venit si randul cantaretei mirabela Dauer sa isi faca de cap pe aceasta cunoscuta platforma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: