Redactia.ro
Home » Știri » Mirabela Dauer a vrut să se călugărească. Cine a făcut-o să se răzgândească

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească. Cine a făcut-o să se răzgândească

mirabela-dauer

Una dintre cele mai îndrăgiste artiste din lumea muzicală, Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani, a vrut să se călugărească, înainte de a ajunge o mare cântăreață. Doar că, în urma unei discuții cu nașul ei, preot, a decis că nu este tocmai drumul pe care și l-ar dori cu adevărat.

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească

Dacă astăzi nu era cântăreață, probabil Mirabela Dauer ar fi fost măicuță. Îndrăgita artistă a mărturisit în emisiunea ”La Măruță” că a avut acest gând, în tinerețe, înainte de a fi cunoscută de toată lumea. Doar că, după ce a discutat mai bine cu nașul ei, preot, și-a dat seama că nu ar putea să se desprindă de tot ce înseamnă lumesc.

”Nașul meu preot, părintele Augustin Rusu a stat cu mine de vorbă și m-a întrebat dacă vreau să nu mai cânt…Adică mi-a pus în față lucrurile omenești, umane. Mi-am găsit și mănăstirea unde să mă duc, la Nămăiești, lângă Curtea de Argeș, lângă Câmpu Lung”, a spus cântăreața în emisiunea ”La Măruță”.

Pentru a se pregăti să îmbrace haina monahală, Mirabela Dauer s-a pregătit să învețe foarte mult.

”(…) Am acasă jumătate de bibliotecă de cărți religioase și tot ce vrei, ca să învăț”, a mai spus artista.

Mirabela Dauer: „Eu la origine sunt evreică”

În urmă cu mai bine de 25 de ani, artista cu origini evreiești, a renunțat la religia ei și s-a botezat în religia ortodoxă.

„Eu la origine sunt evreică, eu am familie în Israel. M-am botezat acum 19 ani și acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie. Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la Cimitirul Evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti”, povestea Mirabela Dauer în 2014.

Drama Mirabelei Dauer. Talentul s-a născut între bătăi și umilințe

Mirabela Dauer a știut dintotdeauna că iubește muzica, dar n-a știu că tocmai pasiunea sa îi va da speranță pentru mai bine și dorința de a-și continua viața. Vedeta a trecut prin clipe groaznice de-a lungul vieții, iar asta a învățat-o că trebuie să rămâi pozitiv indiferent de situație și trebuie să-ți continui drumul, chiar dacă o faci singur. Mirabela Dauer este una dintre cele mai bune cântărețe din România și a debutat pe scenă în anul 1963, la doar 16 ani. Drama ei a început la 18 ani, pe când alegea să se căsătorească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: