Redactia.ro
Home » Monden » Mirabela Dauer, declarații emoționante despre fiul său. Artista nu și-a mai văzut copilul de 20 de ani

Mirabela Dauer, declarații emoționante despre fiul său. Artista nu și-a mai văzut copilul de 20 de ani

GALERIE FOTO (3) Mirabela Dauer, declaratii despre fiul sau

Artista Mirela Dauer trăiește o adevărată dramă, după ce nu și-a mai văzut fiul de 20 de ani. Nanu, a rămas în custodia tatălui, după ce părinții săi au divortat.

Interpreta a făcut declarații în exclusivitate despre fiul său în emisiunea Iulianei Marciuc, susținând că fiul ei, Alexandru Popovici nu dorește să vorbească cu ea.

Mirabela Dauer, declarații emoționante despre fiul său. Artista nu și-a mai văzut copilul de 20 de ani

Cântăreața Mirabela Dauer a acordat recent un interviu Iulianei Marciuc în care a vorbit cu tristețe despre fiul ei. Artista nu și-a mai vazut fiul de 20 de ani, după ce acesta a rămas în custodia fostului soț, Traian Popovici.

Potrivit acesteia, fiul său, Nanu nu mai dorește să vorbească cu ea și refuză să se întâlnească cu mama sa.

Am fost si voi fi toata viata mea alaturi de el, cu sufletul si cu gandul, dar nu vreau sa agit apele (…) Nu eu sunt in posibilitatea asta, poate ca el, vreodata in viata lui, cat oi mai fi eu pe pamantul asta, o sa isi dea seama ca el a gresit vizavi de mine si ca tot ce a fost in viata lui, a fost o minciuna. E facut din mine, din sufletul meu, este un om destept”, a declarat Mirabela Dauer la TVR.

Mirabela Dauer, despre relația cu unicul său copil

Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani nu a reușit nici până în ziua de azi să se înțeleagă cu fiul său Nanu, în vârstă de 43 de ani, copilul pe care l-a avut cu fostul soț, Traian Popovici. În urmă cu un an, Mirabela declara că fiul său a abandonat-o în totalitate și refuză să mai vorbească cu ea.

Astfel, în ciuda încercărilor de a-i căștiga încrederea, acesta refuză cu orice preț să mai aiă vreo legătură cu mama sa. ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: