Redactia.ro
Home » TV » Bătăile crunte încasate de Mirabela Dauer. Suferința tăcută a artistei cu voce de aur: „Am luat bătaie cu fierul de călcat”

Bătăile crunte încasate de Mirabela Dauer. Suferința tăcută a artistei cu voce de aur: „Am luat bătaie cu fierul de călcat”

GALERIE FOTO (3) Mirabela Dauer

Mirabela Dauer este una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală din România și una dintre cele mai apreciete cântărețe din țara noastră. Mereu a captivat cu prezența ei scenică, dar puțini știu ce viață grea a avut Mirabela Dauer.

Suferințele prin care a trecut Mirabela Dauer în viața ei

Artista, care are una dintre cele mai apreciate voci din țara noastră, nu a lăsat niciodată să se vadă pe scenă dramele care se petreceau în casa ei. Încă de mică, ea a suferit după ce și-a pierdut tatăl, care a fost închis de Securitate, din motive politice.

Mirabela Dauer a avut o copilărie grea, cu multe lipsuri materiale, dar lipsa tatălui a fost cea care a afectat-o cel mai mult.

”Din păcate, în mare parte din copilăria mea, de la 3 la 14 ani, mi-a lipsit tatăl. A fost luat pe sus de Securitate și închis din motive politice. A fost eliberat după 11 ani, spunându-i-se că a fost arestat dintr-o eroare judiciară. Cea mai mare nenorocire din viața mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el”, a spus artista.

Artista a povestit că ea și sora ei purtau aceleași haine și de multe ori mâncau doar pâine și gem, neavând alte posibilități financiare.

„Când a venit acasă tata era iarnă, iar eu nu aveam paltonaș. Când a văzut, mi-a făcut mie hăinuță din uniforma lui kaki de deținut. Au fost niște ani grei pentru mama, pentru mine și pentru sora mea, care este mai mare cu 7 ani decât mine. Ce haine nu-i mai veneau ei, le luam eu, însă pantofii ei nu mi se potriveau, iar ca să-i pot încălța le puneam vată la vârf. Uneori mâncam doar pâine cu magiun, iar atunci când aveam și unt era o adevărată sărbătoare”, povestea Mirabela.

Mirebela Dauer a fost agresată fizic de unul dintre soți

Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori. Prima, a fost cea cu Willi Dauer, cel de la care a păstrat și numele, la vârsta de 18 ani. Cea de-a doua a fost aceea care i-a marcat viața pentru totdeauna.

Traian Popovici a fost al doilea soț al Mirabelei Dauer, cel care i-a provocat cele mai mari drame. Acesta o bătea constant.

”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, povestea cântăreața.
Mirabela Dauer s-a despărițit de Traian Popovici, care a acuzat-o că l-a înșelat. Așa s-a făcut că el a adus martori în sala de judecată pentru a demonstra că a fost trădat, iar judecătorii au decis că fiul celor doi, Alexandru Popovici, trebuie să rămână cu tatăl său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: