Redactia.ro
Home » Monden » Mirabela Dauer, la un pas de a se călugări: „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”

Mirabela Dauer, la un pas de a se călugări: „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”

Mirabela Dauer, la un pas de a se călugări

Mirabela Dauer a fost la un pas să renunțe la cântat, pentru straiele mănăstirești. Cântăreața a povestit cum a trecut de la o religie la alta și cum fascinația pentru aceasta aproape a făcut-o să uite de cariera ei muzicală.

A trecut la ortodoxie

În urmă cu mai bine de 25 de ani, Mirabela Dauer era în fața unei alegeri care avea să îi schimbe viața pentru totdeauna. Aceasta a decis să treacă la ortodoxism. Artista s-a născut în religia părinților ei, anume religia mozaică, ea având origini evreiești, dar la un moment dat a decis să renunțe la ea, în favoarea creștinismului.

Vedeta a motivat decizia făcută spunând că a fost îndrăgostită de ortodoxie, dar a luat această hotărâre destul de târziu. Totuși, ea nu regretă că a decis într-un final să nu facă acest pas, pentru că așa a putut să își continue cariera muzicală. Mirabela Dauer nu spune, însă, că nu va lua decizia de a se călugări într-o bună zi, pentru că este deschisă la această idee.

De ce nu s-a călugărit

Înainte de a lua orice fel de hotărâre, artista s-a sfătuit cu un călugăr, care îi este, de altfel, și naș. Acesta a lămurit-o, și cântăreața și-a dat seama că nu are acea „strigare” de care este nevoie pentru a putea fi slujitorul lui Dumnezeu.

El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: „Nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa, că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru”. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer potrivit DC News.