Redactia.ro
Home » Sport » Drama neștiută a unui fotbalist român! Și-a pierdut mâna după ce un TIR s-a răsturnat peste el

Drama neștiută a unui fotbalist român! Și-a pierdut mâna după ce un TIR s-a răsturnat peste el

Cosmin Lambru, în vârstă de 21 ani povestește drama prin care a trecut în copilărie. Acesta și-a pierdut mâna stangă într-un accident, însă acest lucru nu l-a împiedicat joace fotbal.

Cu o proteza ce cântărește un kilogram, Cosmin Lambru este totuși fericit că poate să joace fotbal, chiar daca în momentul de fața activează în Liga a 3-a, la echipa din orașul sau natal, Blejoi. „Am două goluri și doua pase de gol în acest sezon. Campionatul trecut aveam 11 goluri doar după tur, însă pandemia de coronavirus a oprit sezonul în Liga 3”, a mărturisit Cosmin pentru ziare.com.

Cosmin și-a pierdut mana stângă la doar 7 ani

La vârsta la care alti copii descoperă jocurile specific vârstei lor, Cosmin Lambru a fost nevoit să se maturizeze rapid din cauza unui accident suferit. „Eram alături de mai mulți prieteni la joaca, pe afara, că orice copil, în localitatea în care m-am născut. Dintr-o dată și-a făcut apariția un tir care greșise drumul, străzile fiind destul de înguste. Într-o intersecție, eu văzând tirul respectiv, m-am pus după o țeavă de gaze pentru a-i face loc să vireze la dreapta, moment în care tirul a intrat cu rotile de pe partea dreapta în șanț și s-a răsturnat direct pe mana mea pe care o țineam pe țeavă respectiva. Nu am avut timp să reacționez, ba chiar mai mult șoferul nici nu știa eu sunt prins între tir și țeavă de gaze. Putea să iasă chiar mult mai rău de atât, și pentru asta sunt fericit că pot duce o viață normală că oricine altcineva, problema mea fiind una minora pentru mine, care nu mă împiedică să fac ceea ce iubesc, pentru că până la urmă acesta este cel mai important lucru”, a mărturisit Cosmin.

Cum se joacă fotbal cu o proteză de un kilogram

Chiar dacă accidentul suferit a lăsat urme grave pentru copilul de 7 ani, acesta nu a fost un impediment pentru a-și urma visul, acela de a deveni fotbalist. În plus, Cosmin poartă o proteză de aproximativ un kilogram, însă, acesta a declarat că nu îl deranjează atta timp cât face ce-i place. “Să joc fotbal cu o proteza de aproape un kilogram la mână este un lucru mai puțin important decât pasiunea și iubirea mea fata de acest sport. Timp de 90 de minute uit de toate aceste lucruri și concentrarea este numai asupra a ceea ce trebuie să fac în meci.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: