Redactia.ro
Home » Monden » Drama pe care Marina Voica o trăieşte în fiecare zi. Viaţa a fost dură cu interpreta de muzică uşoară. De ce n-a avut copii

Drama pe care Marina Voica o trăieşte în fiecare zi. Viaţa a fost dură cu interpreta de muzică uşoară. De ce n-a avut copii

GALERIE FOTO (2)

Marina Voica, ajunsă la 87 ani, trăieşte o dramă în fiecare zi. Interpreta de muzică uşoară a ajuns să regrete unele alegeri pe care le-a făcut în trecutul său zbuciumat.

Artista nu mai are pe nimeni din familie în Rusia și a pierdut legătura cu rudele pe care le-a lăsat în urmă odată cu venirea în ţara noastră.

Suferă că n-a avut copii

Dincolo de problemele de sănătate, pe care orice om le întâmpină la această vârstă, artista regretă că n-a avut copii. Totuşi, grijile și problemele cu care ar fi venit la pachet un copil ar fi fost mult prea greu de dus pentru ea.

Nu am fost niciodată fericită și nici nu o să fiu niciodată. Nu am vrut niciodată copii, chiar dacă el își dorea. Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă.

M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea. „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…’ Câte şi câte cazuri…

Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a spus Marina Voica în emisiunea „După faptă și Răsplată” de pe Metropola TV, moderată de Cristina Șișcanu.

A avut două căsnicii

Marina Voica s-a confesat că, din momentul în care a aflat că nu poate deveni mamă, a dat a o partedin suflet orice dorință maternă și s-a concentrat pe cariera sa muzicală.

Ea a fost măritată de două ori: prima dată cu Marcel Voicu. A doua oară cu Viorel Teodorescu.

Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele.

Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului”, a mai zis Marina Voica, preluată de click.

Marina Voica a absolvit Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, studentul care avea să-i devină soț la vârsta de 20 de ani, dar s-au despărţit. Apoi, artista s-a îndrăgostit de medicul cardiolog, Viorel Teodorescu.

Ce le răspunde celor care spun despre ea că e prea slabă

Marina Voica a ales să răspundă cu demnitate și eleganță celor care au criticat-o, exprimându-se fericită cu privire la starea sa fizică și la cum arată la vârsta sa impresionantă.

„Mulți s-au întrebat cum pot să mai cânt live la vârsta mea, de 87 de ani. Dar, vreau să spun că mă simt în putere! Cântarea a fost mereu ușoară pentru mine. Am fost aclamată pe scenă, sunt o icoană în muzică. Cu privire la aspectul meu, mă simt bine, sunt împlinită. Nu sunt doar o siluetă slabă, sunt mulțumită de corpul meu. Deși înălțimea mea a scăzut puțin cu trecerea anilor, găsesc greu haine potrivite. Dar, pentru claritate, cântăresc 39 kg, nu 37 kg! Și pentru cei care se îndoiesc de energia mea, aș dori să menționez că încă conduc o mașină sport și am fost mereu o persoană activă, practicând sporturile din tinerețe. Chiar și acum, lucrez fizic în curtea mea din Breaza”, a împărtășit Marina Voica pentru Playtech.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: