Redactia.ro
Home » Monden » Dramă pentru un cuplu de la Insula Iubirii. Răzvan Kovacs a părăsit-o pe Ema Oprișan, lăsând-o singură cu doi copii

Dramă pentru un cuplu de la Insula Iubirii. Răzvan Kovacs a părăsit-o pe Ema Oprișan, lăsând-o singură cu doi copii

GALERIE FOTO (2)

După ce și-au refăcut relația în urma participării la „Insula Iubirii”, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs păreau să fi găsit din nou stabilitatea. Totuși, Ema a făcut recent declarații șocante pe rețelele sociale, acuzându-l pe Răzvan că a abandonat-o fără să se uite înapoi, lăsând-o singură cu doi copii. Deși au încercat să reconstruiască relația lor, Ema a recunoscut că nu a putut trece peste infidelitatea lui Răzvan cu Daria, una dintre ispitele din emisiune.

Dezvăluiri emoționante din partea Emei

Ema a detaliat public momentele dureroase prin care trece, spunând că Răzvan a neglijat complet familia și a pus mereu munca pe primul loc. „Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau ‘sunt ocupat’,” a scris Ema în mesajul său pe Instagram. Ea a mai adăugat că Răzvan nu și-a asumat niciodată rolul de tată și soț, lăsând-o să se descurce singură cu copiii. Postarea a fost ulterior ștearsă, dar impactul a fost resimțit de fanii care au urmărit drama din culisele relației lor.

Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau ‘sunt ocupat’. Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau, dar a demonstrat că este același și nu îi pasă de suferința lăsată în urmă. Pentru că știu că totul în viață se plătește și nu vreau să îl văd suferind, dar îmi doresc în schimb să ajungă să iubească și să nu știe ce înseamnă să fii iubit (chiar de propriul sânge).

Pentru că a locui sub același acoperiș pentru el însemna că petrece suficient timp cu noi, chiar dacă nu ne vedea sau auzea. Pentru că noi nu am fost prioritari pentru el. Pentru că nu a fost scut când restul dădeau în noi. Pentru că a fost primul care a aruncat cu piatra. Pentru că ne-a abandonat fără să-i pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic. Pentru toate acestea, el nu ne este casă, este doar o altă casă din care am plecat.”, a scris Ema într-un story pe instagram.

Reacția lui Răzvan la acuzațiile Emei

Răzvan nu a rămas tăcut în fața acuzațiilor. La scurt timp după dezvăluirile Emei, el a postat un mesaj enigmatic pe Instagram, care pare a fi un răspuns indirect la criticile aduse de fosta sa parteneră: „Când arunci cu pietre în cineva, asigură-te că viața ta e ok”. Deși nu a comentat direct situația, mesajul sugerează tensiuni continue între cei doi, care au fost sub lupă publică încă de la apariția lor în emisiunea „Insula Iubirii”.

Relația dintre Ema și Răzvan a fost intens mediatizată, iar despărțirea lor a stârnit numeroase reacții atât în rândul fanilor, cât și în media. Mulți se întreabă ce va urma pentru cei doi, mai ales în contextul în care Ema a declarat că lupta sa nu se oprește aici. Ema, acum mamă singură a doi copii, se confruntă cu provocările de a-și reconstrui viața fără sprijinul fostului partener, într-un moment de vulnerabilitate maximă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: