Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Impresara și-a pierdut copilul: “O întrerupere de sarcină, așa, spontană”

Drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Impresara și-a pierdut copilul: “O întrerupere de sarcină, așa, spontană”

GALERIE FOTO (5) Drama prin care a trecut Anamaria Prodan

Drama prin care a trecut Anamaria Prodan.Anamaria Prodan are o carieră de success și o familie minunată, împreună cu Laurențiu Reghecampf. Cu toate astea, impresara a trecut printr-o adevărată drama în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a pierdut copilul. Dacă până acum a evitat acest subiect, vedeta a decis să vorbească despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața ei.

Drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Impresara și-a pierdut copilul: “O întrerupere de sarcină, așa, spontană”

Drama prin care a trecut Anamaria Prodan. Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai de success femei din România, aceasta având o avere incredibil de mare. De-a lungul anilor, Anamaria s-a implicat în lumea fotbalului, luptând pentru a ajunge unde este astăzi. Cu toate că are o carieră împlinită și o familie de succes, Anamaria a trecut și ea prin momente dramatice de-a lungul vieții sale. Astfel, în realoty show-ul Prodanca și Reghe: Preţul succesului, difuzat de Antena Stars, vedeta a decis să vorbească despre unul dintre cele mai sensibile subiecte din viața sa. Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani are patru copii, două fete din căsătoria anterioară, un băiat cu Laurențiu Reghecampf, dar și fiul antrenorului de fotbal, din prima căsnicie, pe care Anamaria îl consideră copilul ei.

Impresa a vorbit pentru prima oară despre momentul în care a pierdut sarcina în luna a cincea, vedeta suferind un avort spontan. „Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a șasea. A fost pur și simplu o întrerupere de sarcină, așa, spontană.Am considerat că întotdeauna Dumnezeu știe ce e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Cred că ceva acolo nu a funcţionat. Și decât să fi născut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat așa”, a declarat Anamaria Prodan.

Drama Anamariei Prodan

Momentele dramatice care au afectat-o pe Anamaria Prodan au avut loc în 2013. La acea vreme, Prodanca nu a vrut să comenteze subiectul și nici să ofere prea multe detalii, dar aceasta a preferat să le ofere fanilor o declarație scurtă, prin care le mulțumea pe pagina sa de Facebook. „Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase. O să trecem și peste asta cu bine. Această nenorocire o să ne întărească și mai tare și o să ne unească și mai mult. Așa a vrut Dumnezeu. Știe el mai bine dacă e de bine sau de rău”, transmitea Anamaria Prodan.

Din fericire, în prezent, Anamaria Prodan Reghecampf are alături de ea o familie minunată și patru copiii cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Totodată, pierderea mamei sale, interpreta de muzică populară Ionela Prodan a întărit-o și mai mult pe impresară, care se declară o femeie puternică și care obține întotdeauna ceea ce-și dorește. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Prodanca a arătat cât de bogată și puternică este. Întrebată dacă ar exista un lucru care ar putea să o despartă de Laurențiu, aceasta a dat un răspuns surprinzător. „Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”, a fost răspunsul Anamariei Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: