Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan le critică dur pe ”divele” care poartă fake-uri! Ce le-a transmis vedeta

Anamaria Prodan le critică dur pe ”divele” care poartă fake-uri! Ce le-a transmis vedeta

Anamaria Prodan le critică dur pe ”divele” care poartă fake-uri! Ce le-a transmis vedeta

Anamaria Prodan s-a săturat de ”divele” de oraș și le critică aspru pentru că se afișează cu piese vestimentare fake! Impresara dat de pământ cu aceste doamne fără pic de sentimente.

Anamaria Prodan le critică dur pe ”divele” care poartă fake-uri

Sexy-impresara Anamaria Prodan a decis să spună lucrurior pe nume și să le deschidă ochii ”divelor” care aleg să se afișeze cu haine sau accesori fake și pretind că dispun de fonduri pentru a-și cumpăra singure astfel de piese de lux. Afacerista nu le mai menajează pe aceste fete și le-a transmis un mesaj dur.

Anamaria Prodan susține că numai femeile ușoare din România își pot permite să apară în public cu piese vestimentare și accesorii contrafăcute, deși sunt conștiente de faptul că își etalează falsurile fără pic de rușine. Soția lui Laurențiu Reghecampf le-a desființat pe tinerele care fac acest lucru.

”Eu cred că trebuie să muncești ca să îți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ei de pe Antena Stars.

Anamaria Prodan le critică dur pe ”divele” care poartă fake-uri! În opinia impresarei Anamaria Prodan, apariția acestor doamne este jignitoare, susținând că cele care chiar își doresc genți de brand și bijuterii de fițe trebuie să munceasă ani buni din viață pentru a-și permite un astfel de răsfăț.

De asemenea, afacerista susține că doar femeile de moravuri ușoare ar putea căpăta astfel de piese de lux din partea iubiților milionari care le întețin și le fac toate poftele contra unor servicii intime, scrie synews.ro.

România, 99% din femeile astea poartă fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. Sunt unele care pun botul la așa ceva. E plină China, e plin și Dubai-ul de fake-uri, dacă vrei. Te duci și le iei cu 30 de dolari”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Din ce a făcut o avere Anamaria Prodan

Soția lui Reghecampf se numără printre cele mai bogate femei din România! Anamaria Prodan a declarat că s-a născut milionară și că tot ceea ce a făcut a fost să investească inteligent în munca ei. Și ca să închidă gurile rele care o trag de fiecare dată la răspundere, sexy impresara a ținut să precizeze că nu a stat niciodată să se milogească de nimeni și că nu a avut un ajutor sau un suport financiar din partea nimănui.

”M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era nașul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele”, a declarat Anamaria pentru gsp.ro.

Anamaria Prodan este de părere că e ceva normal să dețină din ce în ce mai multe lucruri scumpe de la an la an. De mică a avut totul, lanțuri de aur, brățări, iar lista poate continua la nesfârșit. Impresara chiar a ținut să precieze că se numără printre milionarii din topul Forbes.

”E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți”, a mai declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: