Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce cadouri de lux a fost răsfățată Anamaria Prodan de ziua ei. Soția lui Laurențiu Reghecampf a primit daruri personalizate

Cu ce cadouri de lux a fost răsfățată Anamaria Prodan de ziua ei. Soția lui Laurențiu Reghecampf a primit daruri personalizate

GALERIE FOTO (5) Anamaria Prodan a ieșit din izolare

Anamaria Prodan este una dintre cele mai admirate și cele mai puternice femei din România. Soția lui Laurențiu Reghecampf a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani și a fost răsfățată de cei dragi cu cele mai de preț cadouri. 

 

Cu ce cadouri de lux a fost răsfățată Anamaria Prodan de ziua ei

Anamaria Prodan și-a sărbătorit aniversarea de 48 de ani într-un mod neașteptat, altul decât așteptau fanii acesteia. Sexy-impresara și-a sărbătorit ziua de naștere chiar și în condiții de pandemie și a ales un restaurant de lux din Dubai.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost asaltată cu cadouri de zeci de mii de euro încă din primele minute ale serii. Anamaria Prodan a declarat că a fost înconjurată de prieteni dragi și că a primit unele dintre cele mai frumoase cadouri.

Sunt toți prietenii dragi lângă mine. Am primit foarte multe cadouri, chiar acum vreo 10-15 minute mă uitam și le desfăceam cu prietenele, dar mi-am dorit telefonul nou. Îmi doresc sănătate multă, îmi doresc familia fericită, sănătoasă, mulțumită, cam astea am ajuns eu să-mi doresc pentru că Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat.”, a spus Anamaria Prodan pentru Showbiz Report.

Nu este de mirare că faimoasa impresară a primit ce și-a dorit, și anume un telefon Iphone 12 Pro, personalizat special pentru ea cu piele naturală de crocodil, din platină și accesorizat cu aur alb. Pe lângă telefon, soția lui Laurențiu Reghecampf a primit mai multe seturi de bijuterii scumpe, eșarfe colorate de la celebra firmă Channel, pe care vedeta o adoră.

Însă, surpriza abia acum vine! Faimoasa impresară a primit mai multe genți scumpe, printre care un model alb al unei poșete Hermes Birkin, cu o valoare cuprinsă între 9.000 și 40.000 de dolari. Mai mult, impresara ar fi primit și o geantă gri, model Hermes mini Kelly-toy, pentru care ar fi plătit o sumă cuprinsă între 9.000 și 40.000 de dolari. Blondina a fost răsfățată atât de soț, cât și de cei care i-au fost alături.

Mesajul postat de Anamaria Prodan de ziua ei

Anamaria Prodan a ales să marcheze ziua ei de naștere printr-o declarație de dragoste pentru soțul ei, scrie spynews.ro. 

”Am mai întinerit un an datorită ție! La mulți ani, mie! Te iubesc pentru că exiști și pentru că îmi faci viața un vis frumos! #besthusbandever”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare la brațul iubitului ei.

Ziua de 17 decembrie a fost una extrem de plină pentru impresară. Pe lângă ziua ei de naștere, diva și-a lansat și două cărți autobiografice.

”Da, sunt cea mai bună!” are două exemplare, „O viață de film, de cum am deschis ochii” și „O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, în care impresara își pune sufletul pe hârtie și unde povestește public marile evenimente din viața personală, dar și din viața profesională.

Vedeta a les să scrie inclusiv despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și cum este partenerul său de viață.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: