Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Ianis Hagi încă de la o vârstă fragedă. A povestit totul cu ochii în lacrimi: ”Țipau să mă scoată!” FOTO+VIDEO

Drama prin care a trecut Ianis Hagi încă de la o vârstă fragedă. A povestit totul cu ochii în lacrimi: ”Țipau să mă scoată!” FOTO+VIDEO

GALERIE FOTO (9)

Pe Ianis Hagi (25 de ani) îl cunoaște deja toată România, mai ales datorită numelui celebru pe care îl poartă. Însă foarte puțini știu prin ce traume a fost nevoit tânărul să treacă încă de la o vârstă foarte fragedă. Fiul lui Gică Hagi a dat totul din casă într-un interviu emoționant care a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor săi.

Echipa României se bucură în acest moment pentru realizările de până acum, iar ochii sunt ațintiți asupra jucătorilor care au făcut senzație în meciul cu Ucraina. Ianis Hagi a scăpat de atenția sporită, momentan, deoarece nu a făcut parte din „primul 11”. Fiul lui Gică se pregătește intens pentru următoarea etapă, dar și pentru nunta pe care o are programată pe 14 iulie 2024.

Drama care i-a marcat viața lui Ianis Hagi

Pe data de 9 mai 2024 a fost lansat filmul „În inima naționalei”, dedicat calificării României la Euro 2024. Printre cei care au luat parte la filmări a fost și tânărul Ianis Hagi care a vorbit din inimă despre echipa sa, dar și despre greutățile prin care a trecut încă din primul moment în care a călcat pe terenul de fotbal.

Greutatea numelui pe care îl poartă a simțit-o de mic, ceea ce l-a făcut de multe ori să cedeze și a creat o traumă destul de mare, după cum susține chiar el. Ianis a mărturisit că au existat părinți care l-au blamat și care au dorit să fie scos de pe terenul de fotbal, tocmai pentru că era fiul lui Gică Hagi. Pentru un copil de 7-8 ani, cât avea fotbalistul pe atunci, acest lucru a fost destul de marcant, după cu a recunoscut chiar el.

„Presiunea a fost acolo din prima zi. M-am născut cu presiune Fie că am vrut, fie că n-am vrut, presiunea e acolo. La 7-8 ani când am început fotbalul, a început și hate-ul (n.r. – „ură”). Am avut părinți care mă arătau cu degetul și care țipau în tribună să mă scoată că sunt băiatul lui Hagi… Copil de 7-8 ani… să le controlezi opiniile sau opiniile publice, sau ce scot pe gură, sau în ziare…”, a mărturisit cu sinceritate Ianis Hagi.

Ianis Hagi, OUT timp de un an din cauza unei accidentări

Nu multă lume își mai amintește faptul că fiul lui Gică Hagi a trecut prin momente grele în 2022, în timpul meciului dintre Ranger și Stirling Albion, în Cupa Scoției. Mijlocașul român a suferit o ruptură de ligamente, ceea ce l-a trimis direct pe masa de operație.

Deși spera să revină repede pe terenul de fotbal, Ianis a fost nevoit să ia o pauză lungă de un an, ceea ce l-a demoralizat complet. În cadrul aceluiași interviu, tânărul a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentul în care a aflat că nu va mai putea juca fotbal pentru o perioadă atât de lungă.

„Mie mi s-a luat jucăria din fața piciorului, mi s-a oprit tot în viață într-o secundă, timp de un an de zile. Greu…”, a declarat Ianis Hagi cu lacrimi în ochi.

Despre actuala echipă a naționalei României Ianis Hagi are numai cuvinte de laudă. Fiul lui Gică este de părere că ai săi colegi sunt pregătiți pentru orice meci și că vor face față cu succes.

„Această generație este  pregătită pentru orice condiție, orice duel”, a afirmat fiul lui Gică Hagi cu încredere deplină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: