Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care a trecut Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce îi lipsește în acest moment vedetei

Drama prin care a trecut Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce îi lipsește în acest moment vedetei

GALERIE FOTO (5) Drama prin care a trecut Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Drama prin care a trecut Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Este una dintre cele mai controversate concurent de la Bravo, ai stil!Celebrities, dar și una dintre cele mai bune de până acum. Cu toate astea, puțină lume știe că vloggerița a trecut printr-o dramă în urmă cu ceva timp.

Drama prin care a trecut Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce îi lipsește în acest moment vedetei

Drama prin care a trecut Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ruxi s-a făcut remarcată în cadrul competiției de la Kanal D, reușind să le atragă atenția celor trei jurați. Cu toate astea, nu multă lume îi cunoaște povestea de viață. Ruxi a trăit un blocaj psihic care a afectat-o foarte mult, dar a reușit să treacă cu bine și să facă schimbări în viața ei.

Anul trecut, influencerița a lansat o carte, intitulată ‘Intoxicată”, povestind momentele marcante prin care a trecut în relațiile sale. Roxi a decis la vârsta de 34 de ani să facă o schimbare majoră în viața ei și să scape de viața toxică pe care o trăia până atunci. „Abia la 34 de ani am realizat că eu trăiam ghidată de traumele mele și căutam să hrănesc aceste traume, nu iubirea sănătoasă. Relație toxică înseamnă să trăim cu un om de care sunt „îndrăgostite traumele noastre. Nu este nimic sănătos în asta, nu e dragoste”, a spus Roxi pentru Viva.ro.

Vedeta a recunoscut că și-a dorit foarte mult ca bărbații din viața ei să o iubească și să nu o demoralizeze. Din fericire, vedeta a realizat că trebuie să aibă o relație sănătoasă. „Este crunt să trăiești așa. Repercusiunea cea mai mare a fost că am REALIZAT asta într-un final și am înțeles de ce urmăm același tipar și la ce trebuie să lucrez pentru a avea relații sănătoase”,a mai spus vedeta.

Ruxi susține că nu a primit afecțiunea și atenția necesară în perioada copilăriei, motiv pentru care a acceptat, în trecut, relațiile toxice. „Am crescut într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi, copii la acel moment, nu am primit atenția, afecțiunea necesare, provenim din familii cu deficit emoțional.Părinții de astăzi sunt mult mai atenți la nevoile afective și mă bucură acest lucru”, a mai adăugat Roxi.

Ce o face fericită pe Ruxi?

Vedeta a prins curaj și a scris o carte unde a povestit toate întâmplările mai puțin plăcute din viața ei, astfel eliberându-se de acel deblocaj psihic. Ruxi a mărturisit că i-a fost teamă că nu va evolua niciodată, nici psihic și nici în carieră. „Cred că am avut un moment de răscruce înainte de a scrie cartea „Intoxicată. Am avut un deblocaj psihic și totul s-a schimbat. Am prins curaj din toate punctele de vedere și cartea a fost exact ce aveam nevoie ca să mă eliberez de tot ceea ce era pentru mine împovărător emoțional”, a mai spus concurenta de la Bravo, ai stil!.

Din fericire, vedeta a reușit să depășească momentele de cumpănă, iar liniștea este singurul lucru care o face fericită. „Fericirea nu este dată de bani sau de reușitele în viață. Cred că îmi lipsesc și câteva milioane de euro, pentru că mai vreau să fac lucruri în viața asta care depind de bani„, a mai spus Ruxi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: