Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care trece Aida Parascan după ce a pierdut sarcina! Tatăl copilului a părăsit-o?

Drama prin care trece Aida Parascan după ce a pierdut sarcina! Tatăl copilului a părăsit-o?

Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, trăiește un coșmar. Vedeta a trecut printr-un episod negru recent pe care l-a făcut public chiar acum câteva zile. Din nefericire, Aida Parascan a anunțat că a pierdut sarcina. Vedeta trece prin clipe sfâșietoare, dar din nefericire nu este singurul lucru trist care i se îmtâmplă.

A părăsit-o tatăl copilului?

După ce Aida Parascan a făcut public faptul că a pierdut sarcina, mulți s-au întrebat despre tatăl copilului și dacă acesta îi este alături în aceste momente grele Adinei.

Din nefericire, pierderea sarcinii nu a fost singura nefericire care s-a abătut asupra Aidei Parascan, ci a mai trecut prin câteva episoade triste. Aida Parascan a povestit că a divorțat de primul soț, apartamentul în care locuia cu chirie a luat foc, în urma unui scurtcircuit, iar acum sarcina ei s-a oprit din evoluție la 5 luni.

Am trecut și trec prin momente dificile, însă bărbatul cu care trebuia să am un copil nu a spus nimic despre asta. Nu m-a susținut în tot acest timp, pentru că nu avea cum. Însă prefer să nu vorbesc despre el.„, a povestit Aida Parascan.

Aida Parascan mai are trei copii

Aida Parascan este sprijinită în aceste momente grele de cei trei copii ai săi. Ea a mărturisit că și pentru copiii ei este un moment greu fiindcă așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Acum mă simt obosită, iau medicamente pentru a mă odihni, dar nu sunt calmante. Corpul are nevoie de odihnă, pentru că a suferit o traumă, a fost că o naștere totul. Plus că mi s-a făcut și o anestezie totală și chiuretaj. Copiii au plâns când au aflat. Aseară, Samuel zicea că am putea avea grijă de copiii orfani, pentru că sunt mulți. Momentan, nu îmi doresc să înfiez, acum trebuie să îmi revin, dar există și alte metode de a ajuta copiii.„, a mai spus Aida Parascan.

Aida Parascan a anunțat pe rețelele sociale pierderea sarcinii

Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc.„, a fost mesajul transmis de Aida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: