Redactia.ro
Home » Monden » Drama prin care trece Andreea Podărescu. Bruneta este umilită de tatăl copilului său

Drama prin care trece Andreea Podărescu. Bruneta este umilită de tatăl copilului său

GALERIE FOTO (4) Drama prin care trece Andreea Podărescu

Drama prin care trece Andreea Podărescu. Andreea Podărescu trece printr-o adevărată dramă, după ce s-a despărțit de tatăl copilului său. Deși nu mai sunt împreună, acesta continuă să o umilească. Acesta nu-și îndeplinește rolul de tată, iar bruneta simte că a ajuns la capătul puterilor.

Drama prin care trece Andreea Podărescu. Bruneta este umilită de tatăl copilului său

Drama prin care trece Andreea Podărescu. Andreea Podărescu duce o luptă crâncenă cu tatăl copilului său, după ce aceștia s-au despărțit. Aceasta suferă din cauza faptului că instanța a decis să-i acorde fostului său iubit, dreptul de a-și vizita copilui, dar acesta nu o face. De asemenea, bruneta susține că acesta ar fi declarat în fața instanței că nu-și dorește să aibă vreo legătură cu cel mic. Drama prin care trece Andreea Podărescu.

Faptul că fostul său iubit, Gheorghe Bădoi nu-și îndeplinește rolul de tată, o determină pe Andreea să ia atitudine. ” Avem drepturi egale amândoi ca și părinți. Eu am cerut custodie exclusivă când mi-am dat seama că el nu poate să fie un tată pentru băiețelul nostru, interesul lui față de el fiind fix 0. Din păcate, nu am reușit acest lucru. Și deși are drept de vizită, el nu s-a interesat de copil. El a spus instanței că nu vrea să audă de acest copil și că nu îl interesează nici măcar ce are de mâncare”, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

Andreea a declarat că se mai luptă cu o problemă, și anume că fiul său nu-și cunoaște tatăl. Pentru că fostul său iubit nu dorește să facă parte din viața copilului său, acesta nici măcar nu-l mai cunoaște. „Eu nu am nevoie de nimic de la el. Băiatul meu nici măcar nu îl mai cunoaște. Pentru el contează în viața asta decât banii. El a cerut în instanță să plătească o pensie alimentară de doar 400 de lei. A recunoscut că nu s-a mai ocupat de copil pentru că a vrut să se ocupe de partea lui spirituală. Eu vreau să-i ofer acestui copil totul și să suplinesc lipsa tatălui, pentru că el a trecut prin niște traume”, a mai spus bruneta.

Andreea Podărescu, bătută de tatăl copilului său

‘Prinţesa Bucureştiului’ și Gheorghe Bădoi au fost împreună timp de patru ani. La nici doi ani de la relație, bruneta a rămas însărcinată, bărbatul dorindu-și foarte mult acest copil. Însă totul s-a schimbat în momentul în care Andreea a născut. Vedeta a declarat că iubitul său și-a schimbat comportamentul față de ea și a început să fie violent. De asemenea, bruneta a povestit că în luna a cincea de sarcină, Bădoi a aruncat-o din mașină. „Sunt într-un conflict care durează de foarte mult timp. A devenit mult mai violent de un an şi jumătate. De când noi doi ne-am despărţit. M-a strâns de gât, mi-am văzut moartea cu ochii”, declara Andreea Podărescu.

De când a rămas mamă singură, Andreea a avut parte de surprize neplăcute. În urmă cu câteva zile vedeta era disperată și le cerea ajutorul susținătorilor ei. Băiețelul ei suferă de o boală gravă, acesta fiind dus la spital de urgență după ce a făcut febră și frisoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: